AEG Cuptor incorporabil electric BSK892330M, curatare abur, 70 l, clasa A++, inox antiamprenta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil electric BSK892330M, curatare abur, 70 l, clasa A++, inox antiamprenta de la AEG

Excelati pana si in cele mai complexe arome

Fiecare masa ar trebui sa reprezinte o experienta. Am creat cuptorul SteamPro cu asta in minte. Acesta are trei moduri de gatire - caldura, abur si o combinatie din cele doua. In modul combinat, acesta va calcula cu exactitate in mod automat combinatia adecvata de caldura si abur. Ceea ce inseamna ca exteriorul mancarii va fi permanent auriu si crocant iar interiorul permanent moale si suculent. Indiferent daca prajiti sau frigeti carnea la gratar, coaceti paine, creati deserturi delicate sau folositi functia SousVide pe care o furnizam restaurantelor profesioniste din toata lumea- puteti fi increzatori ca veti trece cu gatitul la un nou nivel.

   

Rezultate de restaurant, acasa

Bucatarii sefi folosesc de mult „sous vide” pentru a atinge rezultate perfecte si consecvente SousVide aduce tehnologia restaurantelor in caminul dvs., permitandu-va sa creati retete ce va vor depasi asteptarile.

   

Gatiti gustos, de fiecare data

Senzorul pentru alimente masoara cu precizie temperatura zonei de mijloc a mancarii si va indica momentul in care carnea in sange, medie sau bine facuta este gata. De asemenea, gateste pestele si legumele exact asa cum va place.

   

Rezultate optime de gatire datorita senzorului de umiditate

Senzorul de umiditate din acest cuptor va imbunatateste gatitul folosind o cantitate exacta de aburi pentru o gatire perfecta. Adaugarea aburilor la preparate le confera acestora un gust si o textura perfecta si scot in evidenta mai multe arome.

   

Comandati gatitul dumneavoastra

Datorita Rotii de comenzi aveti control complet asupra procesului de gatire, fie ca reglati timpul, temperatura sau functia cuptorului. Cu o simpla atingere, setarile dvs. de gatire apar imediat pe un afisaj LCD in culori clare, pentru o monitorizare imediata a mancarii, iar reglajele sunt exacte si precise. Functia de gatire asistata va ofera posibilitatea de a alege mancaruri specifice cu rezultate profesioniste, de fiecare data. Fara alte butoane care sa creeze un panou de comanda complicat, Roata de comenzi este simpla si ergonomica pentru a atinge perfectiunea in farfurie, de fiecare data.

   

Aspect si comportament de lux pentru o performanta premium

Tehnologia de inchidere delicata a usii, incorporata in usa, asigura in permanenta inchiderea lina si silentioasa a acesteia, pentru un aspect si o performanta premium.

FUNCTII


Cuptor incorporabil
Cuptor multifunctional cu functii integrate pentru abur
Clasa de energie cuptor:
Functii gatire cuptor: Au gratin, Incalzire jos, Coacere paine, Gatire conventionala / traditionala, Dezghetare, Dospire, Uscare, Alimente congelate, Complet abur, Gril, Umiditate ridicata, Umiditate scazuta, Umiditate medie, Mentinere la cald, Coacere umeda cu ventilatie, Setare pizza, Incalzire platou, Conservare alimente, Gatire inceata, Gatire sous vide, Regenerare cu abur, Gatire cu ventilatie, Gril turbo, Functie iaurt
Inox antiamprente
Cavitate cuptor cu 3 nivele de coacere
Functie de incalzire rapida cuptor
Proba de carne
Propunere automata a temperaturii de gatire
Functie de memorie pentru a retine cele mai utilizate setari
Programe automate in functie de greutate
Reglare electronica a temperaturii
Functie de oprire automata pentru siguranta
Indicator caldura reziduala
Control prin atingere
Cuptor cu afisaj in mai multe limbi
Functii electronice cuptor: Oprire automata de siguranta doar pentru cuptor, Ceas cu volum ajustabil, Reamintire curatare, Cronometru, Dezaburire, Mod demonstrativ cu cod, Decalcifiere, Luminozitate ajustabila ecran, Intrerupator pe usa pentru lumina, Durata, Reglare electronica a temperaturii 30-300C, Sfarsit program, Incalzire rapida - selectabil, Program favorit pentru gatire, Senzor mancare, Senzor mancare cu oprire automata, Senzor mancare cu indicator temperatura miez, Senzor mancare estimativ, Sunet taste&alarma/activare/dezactivare tonuri de eroare (cu exceptia Pornit/Oprit), Limbi/Display text, Intrerupator principal-general, Memorie "momentul zilei" 3 zile, Avertizare sfarsit de program, Lumina cuptor - posibilitate oprire/pornire, Indicator temperatura reala (°C), Resetare cronometru, Indicatii caldura reziduala (°C), Clatire, Cod service, Curatare cu abur (2 cicluri), Curatare cu abur cu start intarziat, Temperatura propusa, Timpul zilei, Setari duritate apa, 30 limbi, Programe "Assist" gatire pre-setata (greutate/senzor mancare/abur/Sous Vide), Semnal sonor
Lumina halogen cuptor
Aprindere lumina cuptor in momentul deschiderii usii
Grafic coacere pe interiorul usii cuptorului
Usa usor de curatat
Oprire ventilator in momentul deschiderii usii
Ventilator racire: Ventilatorul pentru racire porneste automat cand este stins cuptorul. El raceste componentele electronice si partile exterioare ale cuptorului.
Tavi cuptor: 1 tava prajituri email gri, 1 tava colectoare adanca, email gri
Gratar(e) cuptor: 1 gratar inox
Mod demo
Coduri service
Lungime cablu electric: 1.5 m


PERFORMANTA


Volum net cavitate (l): 70
Gama de variatie temperatura: 30°C - 230°C

INSTALARE


Culoare: Inox tratat antiamprenta
Greutate neta (kg): 39
Dimensiuni IxLxA (mm): 594x595x567
Dimensiuni spatiu incastrare IxLxA (mm): 590x560x550
Siguranta necesara (A): 16
Tip priza: Schuko


PERFORMANTA ENERGETICA


Consum de energie cu o incarcatura standard, modul conventional (kWh/ciclu) – Cuptor principal: 0.89
Consum de energie cu o incarcatura standard, modul de ventilatie(kWh/ciclu) – Cuptor principal: 0.52
Putere maxima - electric (W): 3500
Putere maxima grill (W): 2300


ALTE CARACTERISTICI

Alimentare cuptor: Electric
Clasa energetica cuptor: A++
Gatire cu abur: SteamPro
Sonda FoodProbe: Da
Putere maxima cuptor (W): 3500
Tip gatire: Ventilator + Incalzire circulara + Abur
Functii gatire: Au gratin, Incalzire jos, Coacere paine, Gatire conventionala / traditionala, Dezghetare, Dospire, Uscare, Alimente congelate, Complet abur, Gril, Umiditate ridicata, Umiditate scazuta, Umiditate medie, Mentinere la cald, Coacere umeda cu ventilatie, Setare pizza, Incalzire platou, Conservare alimente, Gatire inceata, Gatire sous vide, Regenerare cu abur, Gatire cu ventilatie, Gril turbo, Functie iaurt
Gratar - cuptor - parte superioara: 1 gratar inox
Tavi: 1 tava prajituri email gri, 1 tava colectoare adanca, email gri
Ghidaje - parte superioara cuptor: Ghidaje cu intrare usoara, Inox
Siguranta usa: Nu
Lungime cablu alimentare: 1.5
Tensiune (V): 230
Clasa produs: Cuptor

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.