Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300RXC, 66 L, Electric, Curatare catalitica Self Clean, 7 functii gatire, Timer digital, Grill, Clasa consum energetic A, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300RXC, 66 L, Electric, Curatare catalitica Self Clean, 7 functii gatire, Timer digital, Grill, Clasa consum energetic A, Inox de la Arctic

Gatitul este mult mai simplu acum cu ajutorul cuptorului incorporabil Arctic AROIE21300RXC. Acesta dispune de 7 functii de gatire, care te ajuta sa prepari mancarurile preferate intr-un timp cat mai scurt. Cu functia Self Clean, curatenia in interiorul cuptorului se va face foarte rapid, fara efort suplimentar pentru tine. Acest model dispune de functia Decongelare, care decongeleaza treptat alimentele inainte de preparare sau raceste mancarurile proaspat gatite.
Incalzire superioara&Ventilatie
 

Incalzire superioara&Ventilatie

Este activat elementul de incalzire superior si ventilatorul pentru a distribui aerul uniform. Preparatele tale vor fi gatite la temperatura optima!

Blocare display
 

Blocare display

Functia poate fi activata pentru a preveni modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii.

Volum interior 66 litri
 

Volum interior 66 litri

Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale!

7 Functii de gatire
 

7 Functii de gatire

7 functii speciale potrivite tuturor retetelor tale, indiferent ca esti novice sau expert in gatit. Ai functiile potrivite stilului tau!

Grill
 

Grill

Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar!

Low Grill&Ventilatie
 

Low Grill&Ventilatie

Efectul de grill este mai mic decat in cazul utilizarii grill-ului complet. Folositi in cazul portiilor mici sau medii pe care sa le introduceti sub grill. La jumatatea duratei de gatire, trebuie sa intoarceti preparatele pentru a se gati bine.

Static
 

Static

Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.

Static & Ventilatie
 

Static & Ventilatie

Functie de gatire ce activeaza simultan cele 2 elemente de incalzire superior si inferior, impreuna cu ventilatorul, oferind o coacere uniforma si o distributie rapida a aerului cald. Pregatesti usor si rapid felul de mancare preferat!

Incalzire inferioara & Ventilatie
 

Incalzire inferioara & Ventilatie

Este activat elementul de incalzire inferior si ventilatorul pentru a distribui aerul uniform. Preparatele tale vor fi gatite la temperatura optima!

Decongelare
 

Decongelare

Functia activeaza doar ventilatorul, fara elementele de incalzire. Decongeleaza treptat alimentele inainte de preparare sau raceste mancarurile proaspat gatite!

Timer
 

Timer

Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

Aqua Drop Clean
 

Aqua Drop Clean

Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!

Iluminare interioara
 

Iluminare interioara

Cuptoarele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase!

Self Clean
 

Self Clean

Produsul tau Arctic este un partener de incredere pentru ca iti ofera curatenia cuptorului, fara efort suplimentar. Sistemul de curatare catalitic Self Clean presupune un panou absorbant care atrage grasimea si vaporii. Lasi curatenia pe seama cuptorului tau!



Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Butoane
Culoare: Inox/Argintiu
Clasa energie: A
Consum energie (kw/h): 0.95
Capacitate cuptor: 66
Capacitate cuptor: 66 - 70 L

Functii si programe
Numar programe: 7
Programe: 
Incalzire superioara+Ventilatie
Grill
Low Grill+Ventilatie
Functii: Blocare display
Sistem de curatare: 
Aqua Drop Clean
Sistem de curatare catalitic Self Clean
Decongelare: Da
Static (arzator sus, arzator jos): 
Static
Static+Ventilatie
Incalzire inferioara: Incalzire inferioara + Ventilatie

Dotari
Afisaj LED: Da
Timer: Digital
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Dimensiuni
Latime: 59.4 cm
Adancime: 56.7 cm
Inaltime: 59.5 cm
Greutate neta: 28.4 kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      66
    • Culoare
    • Grill
      Da
    • Tip Afisaj
      LED
    • Numar Functii
      7
    • Autocuratare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.