Cuptor electric incorporabil Arctic AROIE22500X, electric 71l, 8 functii, clasa A, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor electric incorporabil Arctic AROIE22500X, electric 71l, 8 functii, clasa A, inox de la Arctic

CLASA ENERGETICA A - Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.
8 FUNCTII DE GATIRE - 8 functii speciale potrivite tuturor retetelor tale, indiferent ca esti novice sau expert in gatit. Ai functiile potrivite stilului tau!

VOLUM INTERIOR 71 LITRI - Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale!

TIMER - Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!
DECONGELARE - Functia activeaza doar ventilatorul, fara elementele de incalzire.
Decongeleaza treptat alimentele inainte de preparare sau raceste mancarurile proaspat gatite!

INCALZIRE INFERIOARA - Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!
GRILL & VENTILATIE - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma, prin activarea elementului de incalzire superior asistat de ventilator, pentru a distribui rapid si uniform aerul cald. Pregatesti rapid cantitati mari de carne de tip gratar perfecte pentru mesele in familie sau cu prietenii!

LOW GRILL - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului.
Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase!
STATIC - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.

GATIRE WARM KEEPING - Timpul trece mai repede in compania potrivita, dar cuptorul Arctic mentine temperatura adecvata servirii preparatelor. Mancarurile tale vor fi mereu ca proaspat scoase din cuptor!
GRILL - Activeaza elementul de incalzire superior. Obtii friptura perfecta, fara efort!

 

STATIC & VENTILATIE - Functie de gatire ce activeaza simultan cele 2 elemente de incalzire superior si inferior, impreuna cu ventilatorul, oferind o coacere uniforma si o distributie rapida a aerului cald. Pregatesti usor si rapid felul de mancare preferat!

 

Performanta si date tehnice

  • Clasa energetica: A
  • Alimentare: Electric
  • Volum cavitate (lt): 71
  • Culoare: Inox
  • Dimensiuni (IxLxA, cm): 59,5x59,5x55

Functii si caracteristici

  • Functii: 8
  • Grill
  • Timer
  • Ventilator racire
  • Iluminare interioara
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.