Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, Electric, Multifunctional, 71 l, 8 Functii, Clasa A, Autocuratare catalitica, Sticla neagra + Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, Electric, Multifunctional, 71 l, 8 Functii, Clasa A, Autocuratare catalitica, Sticla neagra + Inox de la Beko

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

Low Grill cu ventilare

Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire, sa intorci preparatele.

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

Incalzire ventilata

Incalzitorul circular din jurul ventilatorului asigura gatirea simultana pana la trei preparate fara ca mirosurile sa se amestece.

Butoane Push In Push Out (PIPO)

Cu o simpla atingere poti activa butoanele cuptorului tau Beko. La finalul prgramului de gatit poti ascunde aceste butoane, la fel, printro singura atingere.

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

Blocare display

Functia poate fi activata pentru a preveni modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii.

Iluminare cuptor

Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.

Functie dezghetare

Ventilatorul permite circularea aerului cald in interiorul cuptorului pentru a dezgheta alimentele in doar cateva minute.

Grill

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

Tava adanca pentru gatit

Ideala pentru prepararea produselor din patiserie sau a mancarurilor suculente. Deosebit de utila atunci cand ai multi invitati la masa.

Gratar

Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola.

SteamShine Cleaning

Acest mod de curatare se realizeaza prin injectarea de abur pe durata ciclului de curatare. Programul SteamShine Cleaning inmoaie toate resturile de mancare si ulei din interiorul cuptorului, astfel incat la finalul acestuia poti indeparta rezidurile foarte usor cu o laveta umeda.

 

Informatii tehnice

Tip cuptor Multifunctional
Clasa energetica A
Volum (l) 72
Autocuratare Catalitica
Alimentare Electric
Tip control Mecanic
Numar programe 8
Consum energie gatire conventionala(kWh) 0,88
Consum energie gatire cu ventilare(kWh) 0,79
Culoare produs Inox
Dimensiuni(lxLxA,cm) 59,5x59,4x57
Greutate neta (kg) 35

 Accesorii

Tava standard Da
Tava adanca pentru gatit Da
Gratar Da
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.