Beko Cuptor incorporabil BIMF22400XMS, Electric, Multifunctional, 71 l, 12 Functii, Clasa A, Grill, Timer, Autocuratare catalitica, Touch, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil BIMF22400XMS, Electric, Multifunctional, 71 l, 12 Functii, Clasa A, Grill, Timer, Autocuratare catalitica, Touch, Inox de la Beko

Mod de gatit 3D

Mod de gatit 3D

Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile.
Booster

Booster

Functia Booster de preincalzire rapida reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite.
Tehnologie nano-coating

Tehnologie nano-coating

Tehnologia Oleophobic Nano Coating faciliteaza indepartarea petelor intarite de grasime. Usa interioara a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor initial, cu eforturi minime de intretinere.
Autocuratare catalitica

Autocuratare catalitica

Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare, absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici. Modelele selectate din gama Beko sunt prevazute cu 1 sau 3 pereti catalitici.
Amortizare inchidere usa

Amortizare inchidere usa

Noul sistem de balamale determina ca inchiderea usii sa se realizeze delicat, fara nici un zgomot.
Raft telescopic

Raft telescopic

Sistemul telescopic cu brate extensibile permite manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta, prevenindu-se astfel caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor.
Greutate usa 22,5 kg

Greutate usa 22,5 kg

Balamalele usilor au un profil neted si in acelasi timp sunt rezistente si durabile. Datorita soliditatii balamalelor, usa poate sustine o incarcare de pana la 22,5 kilograme, cu peste 20% mai mult fata de cuptoarele standard. Prin urmare, tavile incarcate pot fi sprijinite cu toata greutatea pe usa, fara grija.
Pizza Cooking

Pizza Cooking

Creeaza conditiile perfecte pentru coacerea blatului de pizza, prin activarea simultata a elementelor de coacere de la baza cuptorului, de incalzire cu ventilare, precum si a ventilatorului de gatire.
Accesoriu Homefries

Accesoriu Homefries

Cu accesoriul HomefriesTM, ai nevoie de o cantitate mult mai mica de ulei pentru prajirea alimentelor, fata de gatitul traditional. De exemplu, la prajirea cartofilor proaspeti va fi necesar de 10 ori mai putin ulei. Accesoriul HomefriesTM primeste o miscare rotativa pe durata perioadei de prajire, acest proces facilitand prepararea cartofilor prajiti intr-un mod omogen si mult mai sanatos, cu mai putin ulei.
LED - touch control

LED - touch control

Programatorul electronic cu display animat faciliteaza navigarea in meniu, cu simboluri usor de citit. Ecranul afiseaza functia de gatit selectata, precum si nivelul recomandat pentru pozitionarea tavii in interiorul cuptorului, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate la gatit.
Sistem dual de iluminare interioara

 

Sistem dual de iluminare interioara

Pe langa sursa convetionala de lumina, amplasata pe peretele din spate a cuptorului, anumite modele din gama Beko sunt prevazute suplimentar cu o sursa de lumina rectangulara, pentru un grad sporit de utilitate si o atmosfera placuta in bucatarie.
 
Performanta si date tehnice

Clasa energetica: A
Produs (IxLxA) cm: 59.5 x 59.4 x 56.7
Tip cuptor: Incorporabil multifunctional
Volum cavitate (l): 71

Functii si caracteristici


Afisaj: LED - touch control
Amortizare inchidere usa: Da
Autocuratare catalitica (perete spate): Da
Blocare display: Da
Booster: Da
Caracteristici cuptor: Multifunctional
Culoare: Inox
Functii: Gatire 3D, Grill cu ventilatie; Grill; low grill, Gatire conventionala / cu ventilatie, Incalzire ventilata, Functie Pizza, Incalzire ventilata Eco, Incalzire inferioara, Mentinere preparate la cald, Functie dezghetare
Iluminare la deschiderea usii: Da
Numar functii cuptor: 12
Panou control: Metal
Sistem dual de iluminare cu halogen: Da
Timer: Da
Usa interioara din sticla cu acoperire nanocoating: Da
Ventilator gatire: Da
Ventilator racire: Da

Accesorii

Accesoriu Homefries: Da
Raft sarma: 1
Raft telescopic: 1
Rafturi laterale: 5
Tava adanca pentru gatit: 1
Tava pentru copt: 1

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.