Beko Cuptor incorporabil BIR36400XOS, 13 functii, afisaj LED - touchcontrol, grill electric, 82 litri, 3D cooking , inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil BIR36400XOS, 13 functii, afisaj LED - touchcontrol, grill electric, 82 litri, 3D cooking , inox de la Beko

PizzaPro

Daca iti este pofta de o pizza autentica, acum o poti pregati chiar la tine acasa cu ajutorul tehnologiei Pizza Pro de la Beko. Incalzeste cuptorul la 310 grade C iar in 5 minute obtii pizza perfecta cu blat crocant si continut gustos.

SoftClose door

Noul sistem de balamale determina ca inchiderea usii sa se realizeze delicat, fara nici un zgomot. Astfel niciun membru al familei nu va sti de surpriza culinara pe care le-o pregatesti.

Booster

Functia Booster de preincalzire rapida reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite.

Pizza

Creeaza conditiile perfecte pentru coacerea blatului de pizza, prin activarea simultana a elementelor de coacere de la baza cuptorului, de incalzire cu ventilare, precum si a ventilatorului de gatire.

3D Cooking

Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile.

Warm Keeping

Functia poate fi utilizata pentru pastrarea mancarii calde si pentru incalzirea farfuriilor sau a cestilor inainte de servire. Temperatura este controlata automat. Cu ajutorul controlului electronic cu display, temperatura poate fi ajustata cu o precizie de 5°C in intervalul 40-100°C.

Functie dezghetare

Ventilatorul permite circularea aerului cald in interiorul cuptorului pentru a dezgheta alimentele in doar cateva minute.

Grill

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

Grill cu ventilare

Aerul incalzit de elementele de incalzire superioare si inferioare este distribuit uniform si rapid in interiorul cuptorului de catre ventilator. Este ideal pentru a gati crispy fish, piept de pui sau antricot.

Low Grill

Ideal pentru a gati o cantitate redusa de mancare, cum ar fi chipsuri sau toast-uri. Functia de low grill activeaza doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire. Asadar, energia este utilizata mult mai eficient.

Low Grill cu ventilare

Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire, sa intorci preparatele.

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

Incalzire ventilata

Incalzitorul circular din jurul ventilatorului asigura gatirea simultana pana la trei preparate fara ca mirosurile sa se amestece.

Incalzire ventilata Eco

Aceasta functie o poti folosi in locul celei de incalzire ventilata si astfel poti economisi energie. La temperaturi de 160-220°C durata de gatire va fi putin mai lunga.

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

Blocare display

Functia poate fi activata pentru a preveni modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii.

Iluminare cuptor

Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.

Iluminare halogen

Cu siguranta iti doresti sa vezi cum arata preparatele tale in timp ce se gatesc. De aceea am adaugat cuptorului tau iluminare cu halogen.

Tehnologie Surf

Gateste omogen si uniform pe oricare din nivelurile de pozitionare a tavii. Cu ajutorul tehnologiei Surf®, preparatele tale vor beneficia de performantele unui proces de gatit profesionist. Temperatura se omogenizeaza, cu ajutorul fluxului de aer cald distribuit prin peretii cavitatii interioare a cuptorului. Aceasta tehnologie patentata de Beko asigura o coacere uniforma, indiferent de pozitionarea tavii la interior.

Rafturi telescopice

Sistemul telescopic cu brate extensibile permite manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta, prevenindu-se astfel caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor. Acum poti scoate checul din cuptor fara teama ca il vei scapa pe podea.

Tava adanca pentru gatit

Ideala pentru prepararea produselor din patiserie sau a mancarurilor suculente. Deosebit de utila atunci cand ai multi invitati la masa.

Gratar

Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola.

 Informatii Tehnice

Tip cuptor Multifunctional
Clasa energetica A
Volum (l) 82
Alimentare Electric
Tip control Touch Control
Numar programe 13
Consum energie gatire conventionala(kWh) 0.95
Consum energie gatire cu ventilare(kWh) 0.94
Culoare produs Inox
Dimensiuni(lxLxA,cm) 59.5x59.4x57
Greutate neta (kg) 39.8
Rafturi telescopice Da
Tava adanca pentru gatit Da
Tava standard Da
Gratar Da
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.