Cuptor incorporabil Candy FCXE 818X WIFI/E, Electric, 80 l, Autocuratare catalitica, Timer, Grill, Cook Light, Clasa A, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.967,43 lei
Pret 36 Rate Optimo: 72.12 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

2,00 / 1 review
Cod:

FCXE818XWIFI/E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Candy FCXE 818X WIFI/E, Electric, 80 l, Autocuratare catalitica, Timer, Grill, Cook Light, Clasa A, Inox de la Candy

Cuptor incorporabil Candy FCXE 818X WIFI/E, Electric, 80 l, Autocuratare catalitica, Timer, Grill, Cook Light, Clasa A, Inox
 
Conectivitate Wi-Fi si Bluetooth
Utilizeaza aplicatia Simply Fi si iti vei putea comanda cuptorul de la distanta si, in cadrul aplicatiei, ai optiunea de a da comenzile prin comanda vocala sau prin selectare optiuni pe telefon. Cuptorul din gama ELITE se conecteaza prin WiFi la telefonul tau mobil (Smart) cu ajutorul aplicatiei Simply Fi. Prin aplicatie iti vei putea alege programul de gatire dorit, cand sa inceapa programul iar la final primesti un mesaj ca mancarea este gata.
   
Cu ajutorul aplicatiei Simply Fi:
  • Poti primi retete noi de gatire a produselor;
  • Poti crea si memora un numar infinit de retete favorite;
  • Beneficiezi de un sistem personalizat precum si de programe presetate;
  • Te conectezi la internet de unde poti afla diverse sfaturi si moduri de preparare;
  • Ai control instat asupra cuptorului, oriunde si oricand.
   
Gama Elite
Creata Pentru cei care prefera simplitatea, gama de cuptoare SMART de la Candy este caracterizata printr-un design modern si curat, imbinand perfect cele doua materiale componente: metalul si sticla.
 
Clasa A
Cuptorul electric incorporat are clasa energetica A fapt ce iti ofera un consum minim de energie pentru o eficienta maxima in pregatirea mancarii.
 
Display digital
Display-ul digital si manerul din inox precum si design-ul clasic fac din cuptorul Candy incorporabil un accesoriu adaptabil oricarei bucatarii.
   
Raftul cu ghidaj telescopic este o facilitate suplimentara a cuptoarelor din aceasta gama ce permite verificarea usoara a starii preparatului gatit in cuptor.

Volumul cuptorului, de 80L, face ca acest model sa aiba una din cele mai mari capacitati de pe piata.
   
Usa cu 3 straturi de sticla si Soft Close
Usa din 3 straturi de sticla termorezistenta a cuptorului Candy este special conceputa pentru a oferi o cat mai buna vizibilitate in interior fara a pierde din caldura necesara prepararii alimentelor. Tehnologia Soft Close reduce considerabl nivelul de zgomot produs de inchiderea si deschiderea usii cuptorului.
 
Program decongelare
Setare buton - functie decongelare: Cand butonul este setat in aceasta pozitie cuptorul ventileaza aerul la temperatura camerei, in jurul alimentului inghetat. Acesta se dezgheata uniform in cateva minute fara a fi alterat.
 
Functia Cook Light
Aceasta functie iti permite sa gatesti intr-un mod mai sanatos, reducand cantitatea de grasimi si ulei. Ventilatorul care impinge in interior un ciclu pulsatoriu de aer micsorand timpul de gatire, fara a sacrifica gustul mancarii. Cook Light iti pastreaza si nivelul de umiditate al alimentelor.
 
Moduri de functionare
Ambele elemente de incalzire sunt utilizate
Aceasta metoda clasica de gatit este ideala pentru coacerea traditionala a carnii si a painii. Functioneaza intre 50 si maxim.

Doar incalzire de jos in sus
Recomandata pentru produsele de patiserie (cornulete, pateuri, tarte etc) precum si pentru orice mancare care nevoie de mai multa caldura jos. Intervalul de temperatura este intre 50 si maxim.

Grill: Doar incalzire de sus in jos
Pregatiti  cele mai bune gratare si mancaruri gratinate, chiar si cel mai bun kebab. Temperatura recomandata este de 200 grade.
   
Auto-curatarea catalitica
Pentru a curata cuptorul trebuie doar sa-l porniti 10-15 minute la temperatura maxima si panourile catalitice vor arde grasimea si murdaria rezultate in timpul prepararii. Astfel, grasimile se vor transforma intr-o cenusa fina. Dupa terminarea programului de curatare, va trebui sa stergeti interiorul cu o laveta pentru a avea un cuptor fara pete sau urge de grasime, gata de reutilizat.
   
Sistemul Aquactiva
Sistemul Aquactiva, cu actiune pe baza de abur, permite eliminarea cu usurinta a depunerilor de grasime din cuptor. E suficient sa turnam 300 ml de apa distilata in cuptor si sa-l incalzim timp de 30’ la o temperatura de 90⁰. Dupa ce cuptorul s-a racit putem sterge orice ramasita cu o carpa umeda.


CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Tip inchidere usa Amortizata
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Touch screen
Deschidere usa Verticala
Culoare Inox

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 80 l

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Catalitica
Functii de gatire Grill Dezghetare
Mod incalzire Incalzire sus-jos Incalzire de jos Incalzire rapida
Functii Timer Control Wi-Fi Ventilare Soft close
Numar programe 9

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 57 cm
Greutate 31.6 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      80
    • Culoare
    • Grill
      Da
    • Tip Afisaj
      LCD
    • Numar Functii
      9
    • Autocuratare

Opiniile clientilor despre Cuptor incorporabil Candy FCXE 818X WIFI/E, Electric, 80 l, Autocuratare catalitica, Timer, Grill, Cook Light, Clasa A, Inox

Rating general:
2
5
4
3
2 (1)
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Daniel (Lumina) - Scor: 2/5 | acum 2 ani
Cuptor incorporabil Candy FCXE 818X WIFI/E, Electric, 80 l, Autocuratare catalitica, Timer, Grill, Cook Light, Clasa A, Inox

Buna ziua,
Am comandat,produsul dupa prezetarea si descrierea de pe site, dar la despachetare si punerere in functiune am constatat urmatoarele, usa cuporului nu are 3 foi de sticla protectoare, iluminare interioare nu este cu LED asa cum este descris i cu un bec , clasic , cred, iar ca si accesorii incluse nu sunt doua tavi una de preparare si una pentru grill de colectare grasimii asa cum este descris produsul. Nu stiu cum este posibil asa ceva dar asa stau lucrurile. Asadar atentie maxima la primire coletului/ Acum stau si ma gandesc daca ar fii bine sa il trimit inapoi sau firma va remedia situatia in vreun fel.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.