Cuptor incorporabil Candy FIDC X605, electric, 65L, display, clasa A+, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.064,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 39.01 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FIDC X605

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Candy FIDC X605, electric, 65L, display, clasa A+, inox de la Candy

GAMA

Noile cuptoare din gama IDEA, lansate in anul 2022, continua traditia Candy de a produce electrocasnice performante.
Combinatia perfecta intre pret, tehnologii de ultima generatie si materiale de calitate!

CLASA A+

Cuptorul electric incorporat are clasa energetica A+ fapt ce iti ofera un consum minim de energie pentru o eficienta maxima in pregatirea mancarii.

PANOUL DE CONTROL

De la panoul de control poti seta rapid si foarte usor perioada de gatire, temperatura si modul de coacere, astfel incat mancarea sa iasa perfect. Manerul si butoanele din inox confera un aspect clasic potrivit in orice bucatarie.

DISPLAY DIGITAL

Setezi cronometrul; Display-ul digital afiseaza timpul ramas pana la finalizare; Dupa scurgerea timpului, un semnal sonor te avertizeaza ca trebuie sa opresti gatirea.

PROGRAM DECONGELARE:


Ai uitat sa pui la dezghetat carnea pentru snitele sau friptura si trebuie sa gasesti rapid o solutie? Tot ce trebuie sa faci este sa setezi butonul de decongelare, apoi ventilatorul cuptorului Candy va face toata treaba. Alimentul se va decongela in cateva minute fara a fi alterat.


PROGRAM PIZZA:


Cuptorul incorporabil de la Candy are PROGRAM SPECIAL PENTRU PIZZA!
Acest program asigura circularea aerului cald in interior si astfel vom obtine cele mai bune preparate de pizza sau focaccia. Caldura obtinuta cu aceasta functie creeaza aceleasi conditii de coacere regasite la traditionalele cuptoare de pizza.

PROGRAM COOK LIGHT

Pentru a gati intr-un mod mai sanatos, functia Cook Light a cuptorului iti permite sa reduci cantitatea de grasimi si uleiuri fara a influenta savoarea preparatului final. 

Cu functia Cook Light gatesti rapid preparatul dorit fara a afecta nivelul de umiditate al alimentelor. Este functia ideala pentru a gati fripturi suculente.

Moduri de functionare

Sunt utilizate ambele elemente de incalzire. Aceasta metoda clasica de gatit este ideala pentru coacerea traditionala a carnii si a painii. Functioneaza intre 50°C si maxim.

Grill: Doar incalzire de sus in jos. Pregatiti cele mai bune gratare si mancaruri gratinate, chiar si cel mai bun kebab. Temperatura recomandata este de 230°.

Incalzire de jos in sus cu ventilarea aerului cald. Va ajuta sa gatiti preparate delicate.

Ambele elemente de incalzire sunt utilizate impreuna cu ventilatorul. Acesta realizeaza circularea aerului cald in interiorul cuptorului si uniformizeaza temperatura. Ideal pentru gatirea carnii de pui, a pestelui si a produselor de patiserie. Puteti gati preparate diferite in acelasi timp.

USA CU 2 STRATURI DE STICLA

Usa din 2 straturi de sticla termorezistente a cuptorului Candy este special conceputa pentru a oferi o cat mai buna vizibilitate in interior fara a pierde din caldura necesara prepararii alimentelor.
Temperatura usii nu depaseste 50° C chiar daca in cuptor poti gati la temperatura maxima, oferind protectie impotriva atingerii accidentale.

SISTEM DE ILUMINARE

Sistemul de iluminare, clasic, din interiorul cuptorului Candy asigura o vizibilitate perfecta in interior. Poti vedea in permanenta care este stadiul preparatului pe care il gatesti.

PROGRAME

Cele 7 programe presetate te ajuta sa devii unul dintre cei mai priceputi bucatari.
Cuptorul Candy permite selectarea oricarei temperaturi intre 50 si 250° C.

SPECIFICATII:

• Alimentare electrică
• Clasa A+
• Display digital / Timmer
• Control mecanic prin intermediul a 2 butoane
• Ventilator
• 7 programe: decongelare, gatire cu ventilatie, cook light, pizza etc
• Usa cu 2 straturi de sticla  termorezistenta

 

Dimensiuni (H x L x A mm): 595 x 595 x 568
Greutate (kg): 27.2

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.