Candy Cuptor incorporabil FET 609A X, clasa A+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil FET 609A X, clasa A+ de la Candy

Armonia design-ului linear si atentia la detalii fac din estetica POP EVO una versatila si adecvata oricarui tip de bucatarie. Diversele combinatii de culoare si caractersticile multiple au fost create pentru orice nevoie, pentru a oferi potrivirea perfecta intre eleganta si cea mai avansata tehnologie Candy.

Bucura-te de functiile speciale disponibile, cum ar fi cooklight, pizza si multifunction. In acest fel gatitul va deveni mai usor si mai rapid.

Eficientizeaza gatitul cu un consum redus de energie, pana la clasa A+.

Combinatia perfecta intre design si inovatie tehnologica: gama Elite este creata pentru a-ti transforma bucataria intr-un spatiu sofisticat si elegant, unde nevoile practice si estetice sunt combinate intr-o balanta armonioasa si rafinata.

Design inovator si materiale de inalta calitate, combinatia perfecta intre liniile esentiale si tehnologie avansata. Prin intermediul cercetarilor exclusive, alegerea materialelor a fost decisa nu doar in termeni de stil si eleganta, dar si pentru calitate si durabilitate. Finisajul satin chrome al butoanelor de control si al manerului confera farmec si eleganta unui produs premium.

Functia exclusiva Soft Cook este o unealta unica ce administreaza distribuirea umiditatii si a temperaturii in cavitatea cuptorului. Soft Cook reduce pierderea umiditatii cu pana la 50%, garantand ca alimentele vor ramane fragede si suculente. Ideala pantru prepararea celor mai delicate produse de patiserie.

Balamalele de frictiune inovatoare asigura o inchidere mai delicata si mai silentioasa, prevenind inchiderea accidentala. Acest lucru confera o protectie suplimentara a cuptorului in timpul utilizarii zilnice. Nu e nevoie sa iti faci griji asigurandu-te ca usa e inchisa, acum e suficienta doar o impingere usoara si usa se va inchide incet.

 

 

CARACTERISTICI
Sistem Curatare Integrat Nu
Consum energie Electricitate
Metoda gatire - cavitate 1 Ventilator
Structura Electrice emailate
Nume produs/familie ELITE
Descriere scurta FET 609A X
Cod EAN 8016361897830
Volum utilizabil ( al cavitatii) - cavitate 1 69
CARACTERISTICI TEHNICE
Tip de control Digital
Grile 2
Tavi 1
Activare stropire monitorizata Nu
PROGRAME SI FUNCTII
Metoda gatire - cavitate 1 Ventilator
ESTETICA
Culoare corp Otel Inoxidabil
Culoare maner Inox
Culori alternative disponibile NU
Material usa Otel inoxidabil
Culoare comutator Inox
PERFORMANTE
Clasa eficenta energetica - cavitate 1 A+
DIMENSIUNI
Greutate bruta (kg) 32
Greutate neta (kg) 30
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.