Candy Cuptor incorporabil multifunctional FCPK626XL, 8 programe, clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil multifunctional FCPK626XL, 8 programe, clasa A de la Candy

GAMA POP EVO

 

Armonia si design-ul linear fac ca estetica gamei POP EVO sa fie versatila si potrivita pentru orice tip de bucatarie. Combinatiile de culori diferite si multiplele caracteristici creeaza o potrivire perfecta intre eleganta gamei si ultimele tehnologii inovatoare de la Candy.

 

 

CLASA A

 

Cuptorul electric incorporat are clasa energetica A fapt ce iti ofera un consum minim de energie pentru o eficienta maxima in pregatirea mancarii.

 

 

DESIGN

 

Display-ul digital, manerul si butoanele din inox precum si design-ul clasic fac din cuptorul Candy incorporabil un accesoriu adaptabil oricarei bucatarii.

Ghidajul telescopic este o facilitate suplimentara a acestui model ce permite verificarea usoara a starii preparatului gatit in cuptor.

 

 

Setare buton - functie decongelare: Cand butonul este setat in aceasta pozitie cuptorul ventileaza aerul, aflat la temperatura camerei, in jurul alimentului inghetat. Acesta se dezgheata in cateva minute fara a fi alterat.

 

 

FUNCTIA EXCLUSIVA SOFT COOK

 

Este functia unica ce asigura distribuirea uniforma a temperaturii in interiorul cuptorului, fapt ce reduce pierderea umiditatii. Soft Cook este ideala pentru prepararea painii dar si celor mai delicate produse de patiserie.

 

 

FUNCTIA SPRINTER

 

Functia SPRINTER te ajuta sa economisesti timp:

Cuptorul ajunge la temperatura de 200⁰ in numai 8 minute.

 

 

FUNCTIA COOK LIGHT

 

Aceasta functie iti permite sa gatesti intr-un mod mai sanatos, reducand cantitatea de grasimi si ulei. Ventilatorul care arunca in interior un ciclu de aer pulsatoriu te va ajuta sa obtii un timp de gatire mai scurt, fara a sacrifica gustul mancarii. Cook Light iti pastreaza nivelul de umiditate al alimentelor.

 

 

Moduri de functionare

Ambele elemente de incalzire sunt   utilizate. Aceasta metoda clasica de gatit este ideala pentru coacerea traditionala a carnii si a painii. Functioneaza intre 50 si maxim.

Doar incalzire de jos in sus.   Recomandata pentru produsele de patiserie (cornulete, pateuri, tarte etc) precum si pentru orice mancare care nevoie de mai multa caldura jos. Intervalul de temperatura este intre 50 si maxim. 

Grill: Doar incalzire de sus in jos.   Pregatiti   cele mai bune gratare si mancaruri gratinate, chiar si cel mai bun kebab. Temperatura recomandata este de 200 grade.

 

 

USA CU 2 STRATURI DE STICLA

 

Usa din 2 straturi de sticla termorezistente a cuptorului Candy este special conceputa pentru a oferi o cat mai buna vizibilitate in interior fara a pierde din caldura necesara prepararii alimentelor.

 

 

CURATAREA PIROLITICA

 

Eliminati foarte usor orice urme de grasimi si de reziduuri de gatit. Atingand temperaturi de pana la 500° este suficient sa-l lasati pornit cca. 90’ pentru ca toata mizeria creata in timpul prepararii mancarii sa fie transformata intr-o pulbere fina. Dupa racirea cuptorului stergeti aceasta pulbere cu o laveta pentru o obtine un cuptor gata de reutilizat.

 

 

SISTEMUL AQUACTIVA

Sistemul Aquactiva, cu actiune pe baza de vapori, permite eliminarea cu usur

inta a depunerilor de grasime din cuptor. E suficient sa turnam 300 ml de apa distilata pe podeaua cuptorului si sa-l incalzim timp de 30’ la o temperatura de 90⁰. Dupa ce cuptorul s-a racit putem sterge orice ramasita cu o carpa umeda.

 

 

SPECIFICATII:

 

Alimentare electrică

Clasa A

Culoare: inox

Display digital

Control mecanic prin intermediul a 2 butoane

Timmer

Ventilator

8 programe: pizza, decongelare, gatire cu ventilatie, static (arzator sus – arzator jos), grill mare, grill mic, incalzire inferioara, incalzire rapida

Ușă cu 2 straturi de sticlă termoizolatoare

Dimensiuni (mm): 595 x 595 x 568

Greutate (kg): 32.76

Dimensiunea necesara pentru nisa de incorporare: 585 x 560 x 560



Design inovator si materiale de inalta calitate, combinatia perfecta intre liniile esentiale si tehnologie avansata. Prin intermediul cercetarilor exclusive, alegerea materialelor a fost decisa nu doar in termeni de stil si eleganta, dar si pentru calitate si durabilitate. Finisajul satin chrome al butoanelor de control si al manerului confera farmec si eleganta unui produs premium.

Bucura-te de functiile speciale disponibile, cum ar fi cooklight, pizza si multifunction. In acest fel gatitul va deveni mai usor si mai rapid.

Led-urile USEE ilumineaza delicat interiorul cuptorului permitandu-ti sa urmaresti progresul prepararii. Ofera performanta durabila si de incredere si un consum extrem de scazut de energie (95% mai putin decat sistemele traditionale de iluminare

 

Tip cuptor Cuptor Electric
Capacitate cuptor (litri) 69
Culoare Inox
Programe - Functie decongelare
- Iluminare interioara 
- Grill variabil cu convectie de aer
- Convectie naturala 
- Incalzire inferioara 
- Incalzire superioara 
- Treapta pentru pizza 
- Turbo grill 
Cuptor compact Nu
Usa cu inchidere amortizata Da
Display LCD
Timer Digital
Grill Da
Rotisor Nu
Suporturi telescopice 1
Autocuratare Nu
Clasa energetica A
Consum (kW) 0.87 kW/ h
Caracteristici speciale - Grill ventilat cu termostat
- Usa dubla din sticla securizata
- Autocuratare pirolitica, 1 suport telescopic
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.