Electrolux Cuptor incorporabil EOC5651BOX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil EOC5651BOX de la Electrolux

Cuptor cu auto-curatare pirolitica cu indicator al momentului curatarii pentru o curatare reala

Bucatarii sefi profesionisti au standarde inalte in ceea ce priveste curatenia. Cu acest cuptor cu auto-curatare pirolitica puteti aduce aceleasi standarde in casa dumneavoastra - fara a fi necesar sa mai frecati. La atingerea unui buton, acesta transforma in mod igienic toate reziduurile intr-o cenusa care poate fi stearsa. Cuptorul va poate spune cand are nevoie de curatare.
Cu 20% mai eficient decat cuptoarele din clasa A

Blocati caldura in interiorul cuptorului pentru a deveni liderul in eficienta energetica. Acest cuptor este cu 20% mai eficient din punct de vedere energetic fata de aparatele din clasa A. Interiorul sau este foarte bine izolat, iar sticla multistrat de pe usa, cu tratament pentru reflexia caldurii, adauga o protectie suplimentara care ajuta la reducerea pierderilor de caldura.
Usa din sticla cu straturi multiple si reflectarea caldurii - sigura la atingere

Exteriorul acestei usi de cuptor nu ajunge niciodata la o temperatura mai mare de 20 de grade fata de restul casei dumneavoastra. Aceasta deoarece are mai multe straturi de sticla si un strat acoperitor care reflecta caldura pentru a o tine in interiorul cuptorului, acolo unde trebuie! Partea exterioara ramane rece, astfel incat intotdeauna este sigura la atingere.
Obtineti o imagine virtuala a interiorului preparatului

Cea mai buna modalitate de afla cand mancarea a ajuns la temperatura dorita este utilizarea unei sonde pentru alimente (FoodProbe) - astfel aveti o imagine virtuala a interiorului! Cand gatiti carne, de exemplu, puteti selecta "in sange", "mediu" sau "bine facut", iar sonda pentru temperatura alimentelor va avertizeaza cand mancarea este gata si opreste cuptorul.

Grill electric

Obtineti cele mai bune rezultate la rumenire, chiar si cu vase mai mici. Este usor si rapid cu gratarul cu circuit dublu al acestui cuptor.

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric

Capacitate (l): 74

Clasa de eficienta energetica: A++

Control cuptor: Electronic

Tip afisaj: LED

Timer: Da

Grill: Da

Numar functii: 9

Ventilator: Da

 
Functii si programe

Incalzire rapida: Da

Autocuratare: Pirolitic

Iluminare interioara: Da

Sistem usa rece: Da

Functie decongelare: Da

Grill cu suprafata mare: Da

Incalzire inferioara: Da

Incalzire superioara: Da

Treapta pentru Pizza: Da

Alte functii:

Reglare electronica a temperaturii
Indicator caldura reziduala
Grafic de coacere pe interiorul usii cuptorului

 
Accesorii

Alte accesorii:

1 x Tava prajituri email gri
Tava colectoare email

 
Date tehnice

Putere (W): 3500

Consum de energie (kW/h): 0.89

Alimentare (V/Hz): 220-240 V, 50/60 Hz

Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.4 x 59.4 x 56.7

Lungime cordon alimentare: 1.5 m

Material usa: Sticla

Inox: Da

Culoare: Inox

Inox Antiamprenta: Da

Altele: Zgomot: 48 dB

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.