Cuptor incorporabil multifunctional Franke Crystal Black CR 913 M BK DCT TFT, 18 functii, 74 l, grill, clasa A++, negru, 116.0374.295

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil multifunctional Franke Crystal Black CR 913 M BK DCT TFT, 18 functii, 74 l, grill, clasa A++, negru, 116.0374.295 de la Franke

Cuptoare care inspiră preparate delicioase

În bucătărie, viaţa gravitează în jurul cuptorului. De aceea suntem atenţi chiar şi la cele mai mici detalii. Astfel încât dvs. să puteţi fi siguri că alegerea cuptorului va corespunde şi celor mai intense solicitări cotidiene, ani la rând. 

Inima căminului

Bucătăria a fost întotdeauna un loc de adunare. În care mâncăm şi bem, râdem şi plângem, sărbătorim şi visăm. Un loc plin de căldură şi arome minunate.

O alegere magnifică, potrivită pentru stilul dvs. personal

De la modelul Maris, uşor de folosit, de la contemporanul Mythos şi strălucitorul Crystal şi până la revoluţionarele sisteme Frames by Franke, fiecare gamă oferă cuptoare care aduc calitatea profesională în căminul dvs.

Crystal - lăsaţi-l să strălucească

Un sistem superb de bucătărie, de culoare negru elegant, alb pur sau inox. Are tot ceea ce vă trebuie pentru a transforma orice cină într-un festin delicios. Nu este nevoie întotdeauna să aveţi caviar - este suficient şi homarul.

Gătitul la cel mai înalt nivel

Rafinata noastră tehnologie dinamică de gătit - Dynamic Cooking Technology (DCT) - face instantaneu din oricine un bucătar mai bun. Nu în ultimul rând, se pot prepara uşor, în același timp până la patru feluri de mâncare diferite - de la peşte la dulciuri - fără a le afecta aroma.

Caracteristici

Tip cuptor Electric
Capacitate cuptor 74 litri
Aprindere electrica Da
Functii gatire:

- Senzor termic
- Usa rece
- DCT BBQ
- DCT Meniu complet
- DCT Decongelare
- DCT Dospire usoara
- DCT Coacere usoara
- DCT Economisirea energiei
- DCT Ventilator
- DCT Ventilator asistat
- DCT Ventilator + Grill
- DCT Incalzire usoara
- DCT Grill
- DCT Temperatura joasa
- DCT Multicooking
- DCT Pizza
- DCT Incalzire
- DCT Incalzire rapida
- DCT Incalzire in partea superioara si in cea inferioara

DCT - Dynamic Cooking Technology (Tehnologie dinamica de gatit) - permite gatirea a 4 feluri de mancare (de la peste la desert) fara a influenta negativ gustul

Accesorii incluse

2 Tavi (una adanca)
2 Gratare

Altele

Iluminare - 2 x 40W
Display TFT cu touch control
Cookbook (121 de retete)
Meniu complet (18 meniuri predefinite)
Wellness (5 functii de gatit)
Cooking Eco (economisirea energiei pentru Cookbook si Meniu complet)
3 geamuri termorezistente

Caracteristici tehnice

Clasa energetica A++
Culoare Negru
Latime (cm) 60 cm
Dimensiuni 595 x 595 mm

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      74
    • Culoare
    • Grill
      Da
    • Tip Afisaj
      LCD
    • Numar Functii
      18

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.