Cuptor incorporabil Gorenje BO6735E02X, Electric, AquaClean, 77 l, Clasa A, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Gorenje BO6735E02X, Electric, AquaClean, 77 l, Clasa A, inox de la Gorenje

VOLUM 77 L

Sunteti pregatit(a) pentru retete XXL? Solutia inovatoare de design permite un interior mai mare, iar latimea cuptorului este utilizata pe deplin.Exista mai mult spatiu pe fiecare tava de copt, iar tehnologia superioara asigura faptul ca mancarea este gatita uniform la toate nivelurile.

PENTRU INSPIRATIE DE ULTIM MOMENT

Cuptoarele OptiBake ating o temperatura de pana la 200 ˚C in doar 5 minute, economisind 30% din timpul necesar pentru preincalzirea standard si facandu-le unul dintre cele mai rapide cuptoare de pe piata.Acest lucru este foarte convenabil pentru retetele care necesita un cuptor preincalzit.Un semnal luminos si sonor va anunta cand temperatura este potrivita.

PENTRU MANCARE SUPER FRAGEDA SI SUCULENTA

Aceasta functie asigura o coacere usoara, lenta si uniforma. In acest mod, umezeala este blocata in interior iar mancarea ramane foarte frageda si suculenta.Adecvat pentru prepararea carnii, pestelui sau a produselor de patiserie pe un singur nivel.

CEL MAI RAPID MOD DE A COACE BUNATATI CONGELATE

Acest program eficient de coacere este alegerea perfecta pentru toate alimentele congelate si mesele semi-preparate.

COACERE UNIFORMA DE FIECARE DATA

Cuptoarele Gorenje sunt bine cunoscute pentru cavitatea inovatoare rotunda, care este trasatura distinctiva a acestora de multi ani. Forma HomeMade a fost inspirata de cuptoarele traditionale pe lemne si asigura o mai buna circulatie a aerului in comparatie cu concurenta.In prezent, forma HomeMade a fost complet renovata iar fluxul de aer a fost perfectionat datorita unui nou design al incalzitorului si a distributiei imbunatatite a orificiilor de ventilatie.De aceea, temperatura este stabila in orice zona a cuptorului.Niciodata nu va mai fi mancarea arsa pe o parte si nefacuta pe cealalta.

 

UN INCALZITOR DUBLU PENTRU ALIMENTE CROCANTE PE TOATE PARTILE

Cele mai bune rezultate la coacere se obtin prin combinatia dintre incalzitoarele mai mari si mai mici, unde acesta din urma este pozitionat in interiorul celui mai mare.Pozitionarea inteligenta a incalzitoarelor permite o distributie optima a caldurii si ofera rezultate de coacere excelente, astfel incat alimentele sunt crocante la exterior si fragede la interior.

CEA MAI BUNA PIZZA DIN ORAS

Acest program cu setarea temperaturii de coacere pana la 300 de grade a fost conceput special pentru a va ajuta sa coaceti pizza perfecta, focaccia, lipii si delicatese similare preparate la cuptor.

PENTRU CEA MAI GUSTOASA CRUSTA AURIE

Optiunea Graten va permite sa obtineti crusta maro perfect aurie pe lasagna, carne, cartofi gratinati si alte feluri de mancare gratinate.

 
 
Caracteristici generale

Design Modern
Tip cuptor Electric
Tip curatare AquaClean
Timer Da
Afisaj / Panou comanda IconLed
Grill Da
Rotisor Nu
Ventilator Da
Sistem rafturi Standard
Tip inchidere usa Standard
Trepte de temperatura 6
Interval de setare a temperaturii (°C) Pana la 300
Numar functii 11
Functii / Optiuni Forma HomeMade; Racire DC+; SuperSize; PizzaFunction; StepBake; GentleBake; FastPreheat; AirFry; FrozenBake; Gratin
Continut pachet Cuptor, manual de utilizare

Caracteristici tehnice

Clasa eficienta energetica A
Capacitate (l) 77
Consum de energie (kW/h) 1
Putere (W) 2500
Tensiune (V) 220-240
Frecventa (Hz) 50-60
Lungime cablu (m) 2
 
Altele

Dimensiuni nisa (L x A x I cm) 59.5 x 56.4 x 59.5
Culoare Inox
Dimensiuni (L x A x I cm) 62 x 67.5 x 66
Greutate (Kg) 28
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.