Gorenje Cuptor incorporabil electric BO635E11XK, 67 l, grill, 9 functii, clasa A-20%, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil electric BO635E11XK, 67 l, grill, 9 functii, clasa A-20%, inox de la Gorenje

Cuptor homemade - O inovatie unica bazata pe cuptorul traditional pentru paine, alimentat cu lemne !

Designul acestui cuptor inspirat de cuptoarele traditionale pentru paine alimentat cu lemne este menit pentru rezultate culinare perfecte! O solutie inovatoare pentru noua generatie de cuptoare incorporabile Gorenje este pozitionarea perfecta a elementelor de incalzire. Marginile netede si rotunjite de pe panoul din spate si forma de bolta asigura o mai buna circulatie a aerului cald in interior. Rezultatele sunt pe masura: mancarea este mai bine facuta, suculenta si corcanta; painea va avea miezul moale si coaja crocanta si gustoasa; multe din felurile dvs. de mancare preferate vor fi acum pregatite asa cum ati visat. Forma cuptorului Gorenje este un omagiu adus experientei traditionale si este rezultatul unei cooperari de succes cu institutiile de cercetare. O noutate unica cu un aer de intelepciune traditionala!

Bigspace - capacitate mare a cuptorului

Datorita capacitatii de 65 de litri, cuptoarele Gorenje sunt printre cele mai voluminoase de pe piata; puteti pune in ele chiar si un curcan de 7 kg. Chiar daca sunt asa de mari, cuptoarele Gorenje sunt incadrate in clasa energetica A, incadrandu-se printre cele mai eficiente cuptoare existente. Sunt ideale pentru a prepara mai multe feluri de mancare deodata si pentru reuniuni familiale sau petreceri acasa!

 

Tava adanca XXL

Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, am creat o tava speciala, adanca de 5 cm. Tava este emailata cu email EcoClean, pentru a putea fi mai usor curatata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curatare. In plus, peretii cuptorului nu se vor mai murdari asa usor, deoarece marginile tavii sunt usor ridicate, pentru a impiedica scurgerea de grasime.

 

Temperatura joasa a usii

Cuptoarele Gorenje au o usa sigura si eficienta din punct de vedere energetic CoolDoors (CD). Modelele mai complexe au usi cu strat triplu UltraCoolDoors (UCD) care imbunatateste performantele cuptorului. Pe langa toate acestea, reduce si riscul de a va arde la mana.

 

Caracteristici

Tip alimentare Electric

Capacitate (l) 67 l

Clasa de eficienta energetica Clasa A

Control cuptor Touch

Tip afisaj LCD

Grill Da

Numar functii 9

Ventilator Da

Geam de protectie Usa cu doua straturi de geam

Incalzire rapida Da

Iluminare interioara Da

Sistem pornire/oprire automata Da

Sistem usa rece Da

Convectie aer fierbinte Da

Grill cu convectie aer Da

Grill cu suprafata mare Da

Grill cu suprafata mica Da

Incalzire inferioara Da

Incalzire intensiva Da

Incalzire superioara Da

Blocare acces copii Da

Mentinere cald Da

Alte functii Sistem mecanic de asigurare a inchiderii usii , Racire dinamica cuptor plus DC +

Tava coacere Da

Alte accesorii Doua tavi, Gratar de sarma

Consum de energie (kW/h) 0.92

Alimentare (V/Hz) 220-240

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.7 x 54.7

Material usa Otel inoxidabil

Culoare Inox

Inox Antiamprenta Da

Altele Ghidaje de sarma, Program Aqua-Clean

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.