Gorenje Cuptor incorporabil BOP799S51X, electric, multifunctional, piroliza, afisaj color, retete predefinite, grill, clasa A, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil BOP799S51X, electric, multifunctional, piroliza, afisaj color, retete predefinite, grill, clasa A, inox de la Gorenje

Forma HomeMade

Toate calitatile gatitului in cuptoare cu lemne
Forma rotunda caracteristica este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoareor Gorenje. Inspirata de cuptoarele traditionale cu lemne, aceasta permite aerului cald sa circule liber. Mancarea este incalzita uniform si din toate directiile, fiind astfel perfect preparata, crocanta la exterior si suculenta la interior. In combinatie cu sistemul de ventilatie MultiFlow 360˚, face posibila prepararea mancarii pe toate cele 5 niveluri disponibile.

PyroClean

Functia premium de autocuratare
Curatarea pirolitica este cea mai eficienta si avansata metoda pentru curatarea cuptorului. Temperatura ridicata de pana la 500˚C lasa cuptorul perfect curat, fara nicio urma de grasime. Curatarea delicata se termina in 90 de minute, curatarea de intensitate medie in 120 de minute, iar curatarea intensiva dureaza doar 150 de minute, efectul fiind in functie de durata. La final, doar resturile trebuie indepartate. cuptorul este incuiat pe parcursul si imediat dupa terminarea procesului de curatare, fiind foarte sigur pentru intreaga familie.

MultiFlow 360˚

Toate partile sunt parti bune
MultiFlow 360° garanteaza circulatia optima a caldurii in interiorul cuptorului. datorita pozitionarii inteligente a orificiilor de ventilatie pe peretele din spate si formei perfect rotunde, aerul este distribuit uniform in cuptor. Ventilatorul impinge aerul fierbinte in interiorul cuptorului, iar mancarea este preparata uniform pe toate partile. Dinamica aerului permite prepararea simultana pe mai multe niveluri, fara ca mirosurile si aromele sa se amestece.

 

Prepararea pe mai multe niveluri

Mai multe feluri deodata
Combinatia MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajuta la atingerea celor mai pretentioase obiective: prepararea a cinci tavi cu feluri diferite deodata. Vestea buna este ca aromele si mirosurile nu se amesteca. Distribuirea inteligenta a aerului asigura prepararea uniforma a mancarii pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel incat aveti si o vizibilitate excelenta. Modelele din linia Superior permit aranjarea tavilor pe cinci niveluri diferite.

  

AutoProgrammes

»Selecteaza, atinge, gata!«
Cuptoarele Gorenje ofera un program complet automat cu peste 80 de retete dintre care puteti alege, ideal pentru incepatori. Secretul modului auto este foarte simplu – toti parametrii, precum timpul, temperatura, incalzitoarele, sunt setate automat. Tot ce-i ramane de facut utilizatorului este sa aleaga felul de mancare si greutatea si sa apese butonul de start. cuptorul va face restul.

Pas cu pas

Mancare perfecta in 2, 3 sau mai multi pasi
Prepararea in etape se realizeaza prin programarea manuala a pasilor procesului de copt. Pe parcursul pasilor din procesul automat de copt nu este nevoie sa schimbati manual setarile. de asemenea, este ideal pentru utilizatorii mai experimentati si pentru felurile de mancare precum painea sau lasagna, care necesita modificari ale temperaturii.

SilverMatte

Invelis ultrarezistent si ultrafin
Calitatea si tipul smaltului sunt extrem de importante pentru functionarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent si solid ce suporta temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curatarea pirolitica la 500 °C. Fara micropori, acopera suprafata cuptorului si a tavilor, facandu-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde si abur. Invelisul triplu al interiorului reflecta caldura si ofera insulatie suplimentara. Astfel, interiorul cuptorului ramane intotdeauna steril si sigur.

BigSpace

Mai mult spatiu pentru mai multa libertate de preparare
Noua generatie de cuptoare Gorenje ascund un spatiu in partea superioara. Aerul circula mai bine in interiorul cuptorului, complet liber. Cu o capacitate utila de 67 l, cuptoarele Gorenje sunt perfecte si pentru un curcan de 7 kg.

GentleClose

Foarte simplu si foarte silentios
Este nevoie doar de o simpla atingere pentru a inchide usor usa cuptorului, fara nici un zgomot.

Dezhidratare

Mancare perfecta, intotdeauna la indemana
Fructe uscate, legume, plante si carne, toate pot fi preparate acasa. Dezhidratarea se poate face pe toate cele 5 niveluri in acelasi timp, ceea ce economiseste timp si energie.  

Iaurt

O cale simpla catre o alimentatie sanatoasa
O functie speciala permite prepararea iaurtului sanatos acasa. Setarile automate ale temperaturii si timpului ofera conditiile optime pentru obtinerea iaurtului de casa in aproximativ 3 ore. Aceasta functie necesita folosirea unor accesorii Gorenje suplimentare.

SuperSize

Pregatit pentru retete XXL
Cuptoarele mai spatioase vi permit sa preparati o cantitate mai mare de mancare - nu doar datorita circulatiei uniforme a aerului la toate nivelurile, ci si datorita tavilor cu o latime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard si cele compacte. Solutiile inovatoare creeaza un interior mai spatios, folosit in intregime. Exista mai mult spatiu in fiecare tava, iar tehnologia superioara se asigura ca mancarea este preparata uniform pe toate nivelurile.

PerfectGrill

Un incalzitor dublu pentru mancare complet crocanta
Cele mai bune rezultate se obtin prin combinarea incalzitoarelor mai mari cu cele mai mici, unde cele din urma sunt pozitionate in interiorul celor mai mari. Pozitionarea inteligenta a incalzitoarelor permite distribuireaoptima a caldurii si rezultate excelente de fiecare data, mancare crocanta la exterior si frageda la interior. O combinatie diferita a incalzitoarelor poate folosi fie incalzitorul interior, fie pe cel exterior, fie pe ambele simultan. La modelele avansate, incalzitorul poate fi mutat, pentru curatare si intretinere usoara.

MeatProbe

Perfect preparata, de fiecare data
Prin controlarea temperaturii din interiorul carnii, MeatProbe regleaza intregul proces, activand chiar si alarma la momentul potrivit.

SlowBake

O cale lenta spre perfectiune
SlowBake prepara mancarea la temperaturi scazute timp de pana la 6 ore. Datorita duratei lungi de preparare, carnea si pestele sunt fragezite, dar isi mentin suculenta, aroma si substantele nutritive.

 
Caracteristici 

Superior Line

Volum cuptor utilizabil: 73 l

Cuptor multi-functional - 73 l Zona marita de coacere

Dimensiune maxima a tavii de gatit: 1.316 cm

Forma cuptor traditionala tip HomeMADE

PerfectGrill

Electronice 

Element de incalzire superior si inferior
 
Incalzitor superior
Infra gril
Ventilator
Infra gril si ventilator
Incalzitor inferior circular cu ventilator
Incalzitor inferior cu ventilator
Infra gril mic
 
Incalzire rapida
 
Functia StayWarm

Tava din sticla

Gratar

Sonda de temperatura

Racire dinamica cuptor plus DC +

Sistem mecanic de asigurare a inchiderii usii

Piroliza

SilverMatte

Suprafata neteda a usii cuptorului

Consum: 0,69 kw/h (Ventilare), 0,94 kw/h (Conventional)

Volum cuptor utilizabil: 73 l

Dimensiuni (Lx Ix A): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm

Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Masuri de incorporare: 56,4 × 59 × 55 cm

Greutate neta: 37,4 kg

Greutatea bruta: 41,7 kg

Consumul de energie in modul așteptare: 1 W

Putere: 3.400 W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.