Gorenje Cuptor incorporabil Karim Rashid BO8KRB, electric, multifunctional, grill, 67 l, clasa A, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Karim Rashid BO8KRB, electric, multifunctional, grill, 67 l, clasa A, negru de la Gorenje

Toate calitatile gatitului in cuptoare cu lemne

Forma rotunda caracteristica este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoarelor Gorenje. Inspirata de cuptoarele traditionale cu lemne, aceasta permite aerului cald sa circule liber. Mancarea este incalzita uniform si din toate directiile, fiind astfel perfect preparata, crocanta la exterior si suculenta la interior. In combinatie cu sistemul de ventilatie MultiFlow 360, face posibila prepararea mancarii pe toate cele 5 niveluri disponibile.

   

Pregatit pentru retete XXL

Cuptoarele mai spatioase va permit sa preparati o cantitate mai mare de mancare - nu doar datorita circulatiei uniforme a aerului la toate nivelurile, ci si datorita tavilor cu o latime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard si cele compacte. Solutiile inovatoare creeaza un interior mai spatios si folosit in intregime. Exista mai mult spatiu in fiecare tava, iar tehnologia superioara se asigura ca mancarea este preparata uniform pe toate nivelurile.

   

Invelisul ultrarezistent si ultrafin

Calitatea si tipul smaltului sunt extrem de importante pentru functionarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent si solid ce suporta temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curatarea pirolitica la 500oC. Fara micropori, acopera suprafata cuptorului si a tavilor, facandu-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde si abur. Invelisul triplu al interiorului reflecta caldura si ofera insulatie suplimentara. Astfel, interiorul cuptorului ramane intotdeauna steril si sigur.

   

Mai mult spatiu pentru mai multa libertate de preparare

Noua generatie de cuptoare Gorenje ascund un spatiu in partea superioara. Aerul circula mai bine in interiorul cuptorului, complet liber. Cu o capacitate utila de 67 l, cuptoarele Gorenje sunt perfecte si pentru un curcan de 7 kg.

   

Incredibil de rapid, economisteste timp si energie

Cuptorul atinge o temperatura de pana la 200oC in doar 6 minute, economisind 30% din timpul necesar pentru preincalzire standard. Acest lucru este la indemana pentru retetele ce necesita un cuptor preincalzit. Un semnal luminos si sonor va anunta cand este atinsa temperatura respectiva.

 

Caracteristici


Tip alimentare Electric

Capacitate (l) 67

Clasa de eficienta energetica A

Control cuptor Electronic

Tip afisaj LED

Grill Da

Numar functii 12

Ventilator Da

Incalzire rapida Da

Autocuratare AquaClean

Iluminare interioara Da

Sistem usa rece Da

Convectie aer fierbinte Da

Functie decongelare Da

Incalzire inferioara Da

Incalzire superioara Da

Tava coacere Da

Putere (W) 3300 W

Consum de energie (kW/h) Ventilare 0.85Conventional - 0.92Greutate (Kg) 35.4

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.7 x 54.7

Material usa Sticla

Culoare Negru

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.