Gorenje Cuptor incorporabil BCS599S22X, 20 de functii, 51 l, clasa A+, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil BCS599S22X, 20 de functii, 51 l, clasa A+, negru de la Gorenje

 
Formă HomeMade
 
Toate calitățile gătitului în cuptoare cu lemne
Forma rotundă caracteristică este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoareor Gorenje. Inspirată de cuptoarele tradiționale cu lemne, aceasta permite aerului cald să circule liber. Mâncarea este încălzită uniform și din toate direcțiile, fiind astfel perfect preparată, crocantă la exterior și suculentă la interior. În combinație cu sistemul de ventilație MultiFlow 360˚, face posibilă prepararea mâncării pe toate cele 5 niveluri disponibile.
 
 
MultiFlow 360˚
 
Toate părțile sunt părți bune
MultiFlow 360° garantează circulația optimă a căldurii în interiorul cuptorului. datorită poziționării inteligente a orificiilor de ventilație pe peretele din spate și formei perfect rotunde, aerul este distribuit uniform în cuptor. Ventilatorul împinge aerul fierbinte în interiorul cuptorului, iar mâncarea este preparată uniform pe toate părțile. Dinamica aerului permite prepararea simultană pe mai multe niveluri, fără ca mirosurile și aromele să se amestece.
 
 
Prepararea pe mai multe niveluri
 
Mai multe feluri deodată
Combinația MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajută la atingerea celor mai pretențioase obiective: prepararea a cinci tăvi cu feluri diferite deodată. Vestea bună este că aromele și mirosurile nu se amestecă. Distribuirea inteligentă a aerului asigură prepararea uniformă a mâncării pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel încât aveți și o vizibilitate excelentă. Modelele din linia Superior permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri diferite.

 

Caracteristici

 

Tip alimentare Electric

Capacitate (l) 51 l

Clasa de eficienta energetica A+

Control cuptor Electronic

Grill Da

Numar functii 20

Geam de protectie Usa cu trei straturi de geam

Incalzire rapida Da

Iluminare interioara Da

Grill cu convectie aer Nu

Incalzire inferioara Da

Incalzire superioara Da

Mentinere cald Da

Alte accesorii Doua tavi, Gratar de sarma

Material usa Sticla/Otel inoxidabil

Culoare Negru

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      51
    • Culoare
    • Grill
      Da
    • Numar Functii
      20

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.