Cuptor compact incorporabil Haier HWO45NM6SXB1, Electric, 34 l, Curatare hidrolitica, Clasa A++, Grill, Interfata I-Message, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.699,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 245.56 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HWO45NM6SXB1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor compact incorporabil Haier HWO45NM6SXB1, Electric, 34 l, Curatare hidrolitica, Clasa A++, Grill, Interfata I-Message, Negru de la Haier

I-Message steam Compact Series 6

I-Message Compact Series 6 de la Haier ofera bucatariei tale un aspect elegant si minimalist datorita unui design modern care este imbogatit prin frumusetea eleganta a liniilor curate combinate cu sticla inchisa la culoare si elementele contrastante din aluminiu inchis perlat. Ecranul cu mesaje digitale are aspect premium, modern, cu afisaj clar care iti permite sa vezi setarile dintr-o privire, astfel esti sigur ca ai ales programul perfect de fiecare data.
 

Nenumarate retete pentru preparate delicioase

Datorita ultimelor inovatii, poti obtine rezultate profesionale in bucatarie chiar la tine acasa. Trebuie sa alegi reteta din categoriile noastre de alimente, sa urmaresti pasii de preparare si cuptorul va seta automat setarile potrivite pentru a obtine rezultatul mult dorit.

Pastreaza aromele si continutul nutritional cu Sous Vide

Cu setul Sous Vide poti gati preparate sofisticate intr-un mod profesional in care pastrezi valorile nutritionale ale produselor si le pastrezi pentru a fi servite ca si cum ar fi fost facute pe loc.

Retete delicioase in aplicatia hOn

Fie ca vrei sa urmaresti o reteta pas cu pas sau esti in cautarea sugestiilor de curatare a cuptorului cu microunde, aplicatia noastra te va ajuta. Intra pe aplicatia hOn si descopera toate tips-urile noastre.

Potrivire perfecta

In timp ce dezvoltam design-ul produsului, am adaugat un plus de atentie si pentru detaliile unice si pentru cele mai bune materiale, astfel am creat un produs distinctiv si modern care se potriveste in orice bucatarie.

Modalitatea sanatoasa de a gati cu abur

Cuptorul nostru cu abur it permite sa gatesti ca un profesionist, in cel mai sanatos mod. Cu Steam Pure, gatesti la temperatura redusa, cu puterea maxima a aburului. Cu Steam Warm, poti permite regenerarea alimentelor, pastrand in acelasi timp nutrientii. Și cu Steam Crisper amesteci puterea aburului cu un ventilator, obtinand mese crocante fara grasimi.

Nume produs /Cod comercial HWO45NM6SXB1

Cod EAN  8059019030029
Tip cuptorSteam
Consum energie Mix
Volum utilizabil (al cavitatii) - cavitate 1 34

Conectivitate Nu
Ghidaje cuptor Incorporate in perete
Grile 1

Culoare corp Negru
Material usa Sticla
Culoare maner Inox

Clasa de eficiență energetică A++

Dimensiunea nisei necesara pentru instalare 594 X 455 X 533
Inaltimea produsului 455
Latimea produsului 596
Adancimea produsului 546
Inaltime produs ambalat (mm) 530
Latime produs ambalat (mm) 650
Adancime produs ambalat (mm) 650
Greutate neta (kg) 35
Greutate bruta (kg) 40

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.