Cuptor incorporabil Hansa BOEI66061, Electric, 62 l, 6 Functii, Grill, Clasa A, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil Hansa BOEI66061, Electric, 62 l, 6 Functii, Grill, Clasa A, Inox de la Hansa

Cuptor incorporabil Hansa BOEI66061, Electric, 62 l, 6 Functii, Grill, Clasa A, Inox

 
 

Coacere uniforma

Gata cu produsele de patiserie coapte neuniform! Aceasta solutie pentru cuptoarele Hansa asigura circularea corespunzatoare a aerului in interiorul aparatului. Acum puteti prepara cantitati mari de produse de patiserie, avand siguranta ca acestea vor fi rumenite uniform.

 

Decongelare

Va este pofta de niste chiftele gustoase. Dar, mai intai, trebuie sa le decongelati. Nicio problema! Introduceti-le in cuptor si activati functia de decongelare. Chiftelele sunt gata imediat, iar dumneavoastra puteti savura gustul lor delicios. 

 

Incalzire asistata de ventilator

Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, eliminand zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniforma, mai rapida si se poate realiza la o temperatura mai scazuta decat in cazul unui cuptor conventional.

 

Retete pe usa

De acum, datorita aragazurilor Hansa, nu mai trebuie sa rasfoiti cartile de bucate pentru a afla cum trebuie sa va gatiti preparatele. Interiorul usii cuptorului prezinta un ghid practic cu recomandari privind temperatura si durata de preparare a alimentelor dumneavoastra. Confortul este acum la indemana dumneavoastra. Acum gatiti cu adevarat! 

 

Clasa de eficienta energetica A

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienta energetica A. Aceasta presupune un consum de energie electrica mai redus.

 

Email EasyClean

Cu siguranta, frecarea cuptorului nu este o placere pentru nimeni. Pentru a facilita curatarea acestuia, interiorul cuptoarelor de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos si neted, care previne acumularea murdariei si grasimii. Acum, curatarea cuptorului este extrem de usoara. Faceti-va viata mai usoara! Nu mai pierdeti timpul curatand! Alegeti sa va petreceti timpul impreuna cu familia si prietenii sau facand ceea ce va pasioneaza. 

 

Sistem de curatare usoara a usii

Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra.

 
CoolDoor3
Desigur, probabil ca vi s-a intamplat dumneavoastra, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni sa va ardeti mainile prin atingerea accidentala a usii fierbinti a cuptorului. Insa acest lucru nu se va mai intampla daca optati sa va dotati bucataria cu un aragaz Hansa. Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri, geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie a tuturor membrilor familiei dumneavoastra.
 

Tavi antiaderente

Oferim solutii nanotehnologice utile pentru cuptoarele noastre. Suprafata emailata hidrofoba speciala a tavii previne aderarea grasimilor si murdariei, aceasta fiind astfel usor de curatat si intretinut. 

 

Iluminare standard

Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul cuptorului.



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Tip panou de comanda Mecanic
Deschidere usa Verticala
Culoare Inox

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D
Putere 2 kW
Capacitate 62 l

FUNCTII SI ACCESORII

Functii de gatire Grill Dezghetare
Mod incalzire Incalzire sus-jos Incalzire de jos Incalzire de sus
Functii Iluminare interioara Sistem usa rece

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 57.5 cm
 
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.