Hansa Cuptor electric incorporabil BOESS694001, Fine, BigCavity, SteamCleaning, 77 L, Clasa A, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor electric incorporabil BOESS694001, Fine, BigCavity, SteamCleaning, 77 L, Clasa A, Negru de la Hansa


CoolDoor3

Desigur, probabil ca vi s-a intamplat dumneavoastra, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni sa va ardeti mainile prin atingerea accidentala a usii fierbinti a cuptorului. Insa acest lucru nu se va mai intampla daca optati sa va dotati bucataria cu un aragaz Hansa. Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri – geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie a tuturor membrilor familiei dumneavoastra.
 

Steam cleaning

Datorita structurii deosebit de netede a smaltului, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 grade C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie.
 

Functia ECO

Aceasta functie utilizeaza caldura reziduala din interiorul cuptorului pentru finalizarea procesului de preparare, economisind energie. Aceasta functioneaza fie prin oprirea cuptorului cu cinci minute inainte de ora de finalizare programata in prealabil sau prin utilizarea sondei de temperatura in vederea finalizarii procesului de preparare la o temperatura cu 2 °C mai mica decat temperatura de preparare selectata.

Caracteristici generale


Tip alimentare Electric
Tip panou de comanda Mecanic
Material usa Sticla
Deschidere usa Verticala
Clasa energetica A
Capacitate (L) 77
Numar functii 11
Functii de gatire Coacere, Grill, Decongelare
Functii SteamCleaning, SoftSteam, Functia ECO, Email EasyClean, Cool Front(3 geamuri), Afisaj cu LED-uri si senzori
Dimensiuni (L x A x H) 59.5 x 57.5 x 59.5 cm
Interval de temperatura 30 grC - 280 grC
Rezistenta superioara 900 W
Rezistenta inferioara 1100 W
Rezistenta circulara 2100 W
Supergrill 1500 W
Accesorii incluse Tava plata, Tava adanca, Raft pentru deshidratare
Material cuptor Email
Material interior Email
Alte informatii Ghidaje telescopice, Usa cu geam triplu-stratificat, Sistem standard de iluminare, Retete pe usa
Culoare Negru

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.