Hansa Cuptor incorporabil rustic BOEA69559, Electric, Curatare pirolitica, 65 l, Clasa A, 10 Functii, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil rustic BOEA69559, Electric, Curatare pirolitica, 65 l, Clasa A, 10 Functii, Negru de la Hansa

Curatare pirolitica a cuptorului

Curatarea unui cuptor murdar este obositoare si consuma mult timp. Acum puteti uita de asta! Autocuratarea este o metoda de curatare automata, eficienta, complet sigura si fara detergent a cuptorului, datorita caracteristicilor speciale de protectie ale usii. Cuptorul este incalzit la o temperatura de 480 ⁰C care elimina toate petele, inclusiv urmele persistente de grasime. Prin utilizarea functiei de curatare pirolitica, puteti evita curatarea manuala a cuptorului. Astfel, nu mai trebuie sa cheltuiti niciun ban pe produse de curatare si economisiti timp pretios. Bucurati-va de placere pura in bucataria dumneavoastra!
   
Sonda de temperatura
 
Cu siguranta a fost necesar de multe ori sa taiati sau sa intepati carnea pentru a verifica daca aceasta este gatita suficient. Cu sonda de temperatura, nu mai trebuie sa faceti acest lucru. Nu trebuie decat sa introduceti sonda in interiorul bucatii de carne si sa setati temperatura dorita cu ajutorul programatorului. Sonda de temperatura este utila mai ales pentru prepararea carnii. Datorita acesteia, nu mai exista riscul de ardere a alimentelor la exterior sau de preparare insuficienta in interior!
   
CoolDoor4
 
Aragazurile Hansa ofera, in primul rand, solutii practice pentru confortul dumneavoastra. Datorita sinelor laterale, puteti introduce si scoate cu usurinta si in siguranta tavile. Doriti sa curatati interiorul cuptorului? Nu trebuie decat sa scoateti rafturile. Acest lucru se realizeaza usor, deoarece acestea sunt fixate cu cleme speciale. De asemenea, rafturile pot fi spalate in masina de spalat vase, evitand frecarea indelungata. Iar daca decideti ca aveti nevoie de ghidaje telescopice, le puteti achizitiona si monta cu usurinta pe rafturi. Traiasca confortul!
   
Ghidaje telescopice

Introducerea sau scoaterea din cuptor a unui vas plin poate fi dificila si periculoasa... Acest lucru nu se intampla, insa, daca utilizati un aragaz Hansa care este dotat cu ghidaje telescopice stabile. Acestea garanteaza o utilizare usoara si o siguranta considerabil sporita. Datorita sistemului vertical de reglare, puteti de asemenea sa adaptati cuptorul dupa cum este necesar.
   
Programator Ts/Tts
 
Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Datorita programatorului Ts cu senzori, controlul duratei de preparare si setarea orei de oprire a cuptorului sunt usor de realizat.
   
Ventilatie cu aer cald
 
O rezistenta rotunda amplasata in jurul ventilatorului. Noua functie de ventilatie cu aer cald asigura o distributie optimizata a caldurii si circularea constanta a aerului, eliminand zonele fierbinti.
   
Supergrill

Doriti sa puteti savura un gratar savuros in orice perioada a anului? Acum, acest lucru este posibil datorita cuptoarelor Hansa! Datorita functiei Supergrill, puteti prepara pe grill bucati mai mari de carne, avand siguranta ca acestea vor fi fragede in interior, iar la exterior vor avea o crusta crocanta delicioasa.
   
10 functii ale cuptorului

Incalzire in partea superioara si inferioara + ventilator, grill, incalzire in partea superioara + grill (supergrill), decongelare, incalzire in partea inferioara, incalzire rapida, aer cald + incalzire in partea inferioara (pizza), aer cald, incalzire in partea superioara + grill + ventilator, incalzire in partea superioara + incalzire in partea inferioara (conventionala).

 
   
Retete pe usa

De acum, datorita aragazurilor Hansa, nu mai trebuie sa rasfoiti cartile de bucate pentru a afla cum trebuie sa va gatiti preparatele. Interiorul usii cuptorului prezinta un ghid practic cu recomandari privind temperatura si durata de preparare a alimentelor dumneavoastra. Confortul este acum la indemana dumneavoastra. Acum gatiti cu adevarat!
   
Decongelare

Va este pofta de niste chiftele gustoase. Dar, mai intai, trebuie sa le decongelati. Nicio problema! Introduceti-le in cuptor si activati functia de decongelare. Chiftelele sunt gata imediat, iar dumneavoastra puteti savura gustul lor delicios.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 65
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Electronic
Tip afisaj LED
Grill Da
Numar functii 10
Ventilator Da
Geam de protectie Da

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Pirolitic
Iluminare interioara Da
Sistem usa rece Da
Blocare acces copii Da
Functie decongelare Da
Grill cu convectie aer Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da

ACCESORII

Gratar combi Da
Suporturi telescopice Da
Tava coacere 2

DATE TEHNICE

Alimentare (V/Hz) 220
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 57.5
Culoare Negru

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.