Hotpoint Cuptor incorporabil FK 1041L P.20 X, 62 l, Electric, Rotisor, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil FK 1041L P.20 X, 62 l, Electric, Rotisor, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta de la Hotpoint

High Definition


Sistemul inovator de ventilatie circula caldura in toate directiile, de sus in jos, de la dreapta la stanga, si o distribuie uniform in fiecare punct al cavitatii interioare. Controlul electronic reduce la minimum fluctuatiile de temperatura, asigurand astfel o coacere la inalta definitie in orice pozitie, pe orice nivel in interiorul cuptorului.

   

Ghidaje telescopice


Ghidajele telescopice (usor de indepartat si lavabile in masina de spalat vase) faciliteaza gestionarea coacerii. Noile tavi de colectare au o capacitate dubla fata de tavile pentru cuptor, beneficiind astfel de capacitatea maxima a cuptorului.

   

Program Pizza


Programul Pizza face modificari necesare de temperatura pentru a garanta aceleasi rezultate ca ale unui cuptor traditional cu lemne: pizze perfect coapte in interior si la exterior in doar 30 de minute.

   

Program Dulciuri


Functia automata de Dulciuri va permite sa coaceti aluaturi, prajituri si deserturi cu cruste aurii, dar moi si perfect coapte in interior.

   

Temperatura redusa


Procesul de coacere la temperatura redusa pastreaza calitatile nutritionale ale alimentelor si le face mai fragede. Programe disponibile: 40° Topire, Dospire si Iaurt; 65° Incalzire, Uscare; 90°C Rapid la temperaturi reduse.

   

Program paine


Painea coapta cu acest program pentru Paine ajunge pe masa crocanta si aurie la exterior, dar moale si bine coapta in interior. Programul defineste in mod automat diferitele faze de coacere, regleaza durata si temperaturile si permite coacerea perfecta a painii si focaccia de diferite dimensiuni in acelasi timp. Si cu 50% mai rapid decat in cuptoarele traditionale.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 62
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Electronic
Tip afisaj LCD
Timer Da
Grill Da
Rotisor Da


FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Pirolitic
Iluminare interioara Da
Functie decongelare Da
Grill cu suprafata mare Da
Grill cu suprafata mica Da
Blocare acces copii Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii Ventilare tangentiala
Fast Clean
Paine produse de patiserie


ACCESORII

Tava coacere 1
Alte accesorii: Ghidaje telescopice cuptor


DATE TEHNICE

Material Inox
Inox Da
Inox Antiamprenta Da

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      62
    • Grill
      Da
    • Rotisor
      Da
    • Tip Afisaj
      LCD
    • Autocuratare
    • Inox Antiamprenta
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.