Hotpoint Cuptor incorporabil FA4 841 JC BL HA, Multifunctional, Curatare catalitica, LED, Timer, Grill, 71 l, Clasa A+, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil FA4 841 JC BL HA, Multifunctional, Curatare catalitica, LED, Timer, Grill, 71 l, Clasa A+, Negru de la Hotpoint

Noile cuptoare Hotpoint raspund la comenzi instantaneu datorita sistemului special Touch Control. 'Comunicarea' si interactiunea cu cuptorul sunt simple: doar atingeti cele cateva simboluri simple si urmati cativa pasi intuitivi pentru a obtine o preparare perfecta si fara efort a oricarei retete. Tehnologia avangardinsta in serviciul simplitatii.
Sistemul inovator de ventilatie circula caldura in toate directiile, de sus in jos, de la dreapta la stanga, si o distribuie uniform in fiecare punct al cavitatii interioare. Controlul electronic reduce la minimum fluctuatiile de temperatura, asigurand astfel o coacere la inalta definitie in orice pozitie, pe orice nivel in interiorul cuptorului.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electrica
Capacitate (l) 71
Clasa de eficienta energetica A+
Control cuptor Mecanic
Tip afisaj LED
Timer Da
Rotisor Nu
Numar functii 8

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Catalitica
Iluminare interioara Da
Functie decongelare Da
Grill cu convectie aer Da

ACCESORII

Gratar combi Da
Tava coacere 2

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h) 0.91
Greutate (Kg) 27
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 55.1
Culoare Negru
Inox Antiamprenta Nu
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      71
    • Culoare
    • Grill
      Da
    • Tip Afisaj
      LED
    • Numar Functii
      8

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.