Cuptor incorporabil Samsung NV64R3535BB/OL, Electric, Autocuratare catalitica, 64 l, Clasa A, Dual Cook, Display LED, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil Samsung NV64R3535BB/OL, Electric, Autocuratare catalitica, 64 l, Clasa A, Dual Cook, Display LED, Negru de la Samsung

Doua cuptoare intr-unul singur
Dual Cook
Tehnologia Dual Cook iti ofera flexibilitate completa cu zonele inferioare si superioare de gatit, care pot fi folosite separat, la temperaturi si cu setari de timp diferite, sau poti folosi intregul cuptor pentru feluri de mancare de mari dimensiuni.
 
 
Sistem catalitic de curatare usoara
Curatare catalitica
Sistemul de curatare catalitica te ajuta sa-ti mentii cuptorul curat. Captuseala catalitica din partea din spate a cuptorului absoarbe stropii si scurgerile de grasime din timpul gatirii iar la temperaturi ridicate toate reziduurile vor oxida.
 
 
Gateste mai mult si in cantitati mai mari
Capacitate 64 de litri
Un cuptor cu o capacitate mare de 64 litri iti permite sa gatesti mai multe feluri de mancare. Acesta poate gazdui cu usurinta alimente de mari dimensiuni, precum o friptura mare sau un curcan pentru o zi de sarbatoare de 13.5 kg, si are, de asemenea, doua rafturi ce permit ajustarea in functie de masa.
 
Eficienta energetica remarcabila
Clasa de energie A
Conceput pentru a oferi o eficienta energetica nominala exceptionala, chiar daca spatiul din cuptor este foarte amplu. Facandu-ti casa mai eficienta din punct de vedere energetic, te ajuta la reducerea facturilor de energie electrica si la economisirea de bani.

 

 

Cumparate frecvent impreuna



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Tip inchidere usa Standard
Material interior Ceramica
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Mecanic Touch screen
Deschidere usa Verticala
Accesorii incluse 1 x Gratar patrat 2 x Tava patrata de copt
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 64 l
Temperatura maxima 270 C

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Catalitica
Functii Dual cook
Numar programe 25

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 57 cm
Greutate 36.7 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      64
    • Culoare
    • Grill
      Da
    • Tip Afisaj
      LED
    • Numar Functii
      25
    • Autocuratare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.