Cuptor incorporabil electric Whirlpool AKZ9 6230 NB, 73 l, multifunctional, autocuratare catalitica, grill, clasa A+, cristal negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.949,35 lei
Pret 36 Rate Optimo: 71.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AKZ9 6230 NB

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil electric Whirlpool AKZ9 6230 NB, 73 l, multifunctional, autocuratare catalitica, grill, clasa A+, cristal negru de la Whirlpool

Al 6-lea Simt
Tehnologie intuitiva.
 
Cook3
Pregatesti 3 feluri de mancare simultan
 
Circulatia aerului cald
Retetele sunt coapte uniform pe fiecare parte datorita sistemului de circulatie a aerului cald care distribuie aer cald in interiorul cuptorului
 
Ready2Cook
Puteti incepe sa gatiti fara preincalzirea cuptorului
 
Sistem de auto-curatare: Cataliza
Absorbtia si distributia grasimilor prin panouri catalitice speciale
 
 
Unitati telescopice: Nivelul 1
Scoaterea facila a vaselor de copt si fara griji in privinta caderii acestora
 
Inchidere Usoara
Balamalele speciale asigura o inchidere lenta si facila a usii cuptorului
 
 
Siguranta pentru copii
Panoul de comanda poate fi blocat
 
Clasa energetica: A+
Cresterea eficientei energetice permite reducerea facturilor de energie electrica cu pana la 30% in comparatie cu cuptoarele din clasa energetica A
 
Inchidere Usoara
Detalii mici pentru o mai buna comoditate

Stim foarte bine ca fiecare detaliu din bucatarie conteaza. Cuptorul Whirlpool AKZ9 6230 NB este echipat cu balamale speciale care permit o inchidere usoara si fara zgomot, pentru a face ca utilizarea sa fie si mai usoara.
 
Siguranta pentru copii
Nu va faceti griji cu privire la cele mai noi cuptoare

Cuptorul XYZ este echipat cu o protectie suplimentara care blocheaza panoul de comanda al cuptorului. Este suficient sa mentineti butoanele corespunzatoare apasate timp de cateva secunde pentru a bloca posibilitatea modificarii setarilor de coacere.
 
Circulatia aerului cald
Coacere ideala pe fiecare parte

Circulatia aerului cald in cuptorul Whirlpool va ajuta sa gatiti felul de mancare preferat chiar mai bine si mai rapid. Un ventilator cu incalzire circulara distribuie aer cald in interiorul cuptorului astfel incat reteta sa fie intotdeauna procesata uniform pe fiecare parte si in acelasi timp intr-un timp mai scurt!
 
Ready2Cook
Coaceti mai repede si mai eficient!

Cum sa reduceti timpul de coacere? Este usor chiar daca sunteti infometat! Utilizati functia Ready2Cook si introduceti sonda in cuptor fara preincalzire. Obtineti un efect fantastic, reducand timpul de coacere si economisind energie.
 
Tehnologia Al 6-lea Simt
Alegeti tehnologia care intuieste nevoile dvs

Cum sa obtineti o cina in casa care sa provoace o adevarata incantare si multe cereri pentru inca o portie? Doar porniti Al 6-lea Simt si bucurati-va de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimeaza greutatea vasului si determina temperatura si timpul de coacere, apoi controleaza intregul proces. Un afisaj modern si usor de utilizat informeaza in permanenta despre timpul ramas.
 
Cook3
Pregatiti 3 feluri de mancare simultan

Daca procesul de coacere ar fi un sport, Cook3 ar fi un super-campion! Cu aceasta functie puteti gati simultan pana la 3 feluri de mancare diferite, pe 3 nivele diferite, fara riscul de formare a mirosurilor si fara amestecul acestora! Rezultatul unei astfel de coaceri este evident 3 : 0 pentru Cook3
 
Sistem de auto-curatare: Cataliza
Bucurati-va de curatarea simpla acuptorului.

Descoperi!i o metodä incredibil de simpla si eficienta pentru a elimina reziduurile la incheierea coacerii alimentelor grase. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceli este sa porniti cuptorul timp de o ora pentru a seta temperatura peste 220 C pentru a activa panourile catalitice care absoarb si descompun grasimea. Aceasta este o modalitate foarte convenabila eficienta de a va pastra cuptorul curat pentru o lunga perioada de timp.
 
Unitati telescopice: Nivelul 1
Un gratar  fiabil

Comoditatea si siguranta in coacere sunt acele lucruri pe care nu le uitam niciodata! De aceea, cuptoarele Whirlpool sunt echipate cu dispozitive telescopice care asigura o prindere sigura a rafturilor si usurinta de extractie a acestora fara riscul caderii sau arderii accidentale.
 
Volum: 73l.
Spatiul necesar pentru a obtine celemai bune rezultate de gatit.

Designul modern al diapozitivelor permite plasarea tuturor tavilor intr-o maniera stabila, iar capacitatea crescutä de 73 de litri, precum cele 5 niveluri diferite de coacere, asigura confortul gatitului pentru mancarurile preferate ale fiecarui membru al familiei chiar si pentru o familie mare in cel mai simplu si cel mai rapid mod fara compromisuri. Va creati astfel timp pentru oaspeti!
 
Clasa energetica: A +
Reduce facturile de energie electrica

Cuptorul AKZ9 6230 NB consuma pana la 30% mai putina energie electrica decat echipamentul standard din clasa A, asigurand in acelasi timp o performanta excelenta.

CARACTERISTICI GENERALE


Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Material Inox
Material interior Email
Tip panou de comanda Mecanic
Touch screen
Deschidere usa Verticala
Accesorii incluse 2 x Tava
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 56.4 cm
Dimensiuni spatiu incastrare 56 x 60 x 55 cm
Lungime cablu 1.3 m
Greutate 34 Kg

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 73 l

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Catalitica
Functii de gatire Grill
Convectie
Dezghetare
Preincalzire
Functie Pizza
Mod incalzire Incalzire rapida
Functii Timer
Blocare acces copii
Ventilare
Soft close

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.