Whirlpool Cuptor incorporabil AKP 237/IX/05, 53 l, display, convectie, timer, clasa A, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil AKP 237/IX/05, 53 l, display, convectie, timer, clasa A, inox de la Whirlpool

 

 

 

 

 

 

Gatirea multifunctionala


Cuptoarele multifunctionale Whirlpool ofera flexibilitatea unor metode de gatire extrem de variate, care pot fi utilizate pentru a gati perfect o gama cat mai larga de retete. Principalele functii de gatire sunt detaliate mai
jos, iar simbolurile asociate acestora va vor ajuta sa va orientati in momentul in care veti analiza paginile dedicate fiecarui produs in parte.

 

Grill


Functia perfecta pentru prepararea absolut uniforma a carnii (carnati, antricoate) la gratar, atat pentru bucatile mici cat si pentru cele mari. Disponibila si in combinatie cu functia rotisor la modelele de cuptoare dotate cu aceasta optiune.
Intensitatea gratarului poate varia pe 5 nivele de putere, astfel incat fiecare fel de mancare sa fie perfect rumenit.

 

Eficienta energetica A


Cuptoarele Whirlpool beneficiaza de o izolatie excelenta a cavitatii interioare pentru a retine caldura si a reduce durata procesului de gatire. In acest fel se obtine si o reducere semnificativa a consumului de energie electrica.Toate cuptoarele electrice au clasa A, cu exceptia cuptorului AKP 120, ofera pe langa performantele exceptionale in arta culinara si un nivel clasa A la capitolul consum energetic.

 

Caracteristici

Tip alimentare Electric

Capacitate (l) 53

Clasa de eficienta energetica A

Control cuptor Electronic

Tip afisaj LED

Timer Da

Grill Da

Numar functii 5

Ventilator Da

Convectie aer fierbinte Da

Functie decongelare Da

Incalzire inferioara Da

Incalzire superioara Da

Blocare acces copii Da

Gratar combi Da

Tava coacere Da

Putere (W) 2500

Greutate (Kg) 35

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.4

Material usa Sticla

Inox Da

Culoare Negru/Inox

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.