Cuptor Incorporabil Whirlpool W6 OM5 4S H, Electric, Clasa A+, Capacitate 73 l , 10 Functii automate, Autocuratare Hidrolitica, Negru-Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor Incorporabil Whirlpool W6 OM5 4S H, Electric, Clasa A+, Capacitate 73 l , 10 Functii automate, Autocuratare Hidrolitica, Negru-Inox de la Whirlpool

Cuptor electric

Majoritatea cuptoarelor moderne sunt aparate electrice care au nevoie doar de energie electrica pentru a functiona. Este cu siguranta o alternativa mai convenabila si mai sigura la cuptoarele cu gaz. Cuptorul electric poate avea multe functii si senzori moderni, se incalzeste rapid si poate fi folosit in aproape orice casa.

Unknown Image
 

Aveti grija de mediu si economisiti bani datorita dispozitivului cu consum redus de energie

Cu cat clasa energetica a cuptorului este mai mare, cu atat va fi mai ieftin sa functioneze din cauza cerintelor de energie mai mici. Acest model al dispozitivului functioneaza in clasa energetica A +, datorita careia consuma mult mai putina energie electrica decat cuptoarele din clasa A. Dispozitive din ce in ce mai moderne ofera o eficienta energetica atat de mare, datorita careia costul lor de utilizare este mai mic. Un cuptor din clasa A + va fi o optiune excelenta pentru persoanele carora le pasa de propriul portofel si de mediu.

Unknown Image
 

Un cuptor mare in care poti coace o cina pentru intreaga familie pentru cateva zile!

Cuptorul ideal pentru o familie numeroasa va fi un model cu cea mai mare capacitate posibila. Dimensiunile crescute ale cuptorului va permit sa pregatiti portii mai mari, precum si sa coaceti pe mai multe niveluri in acelasi timp. In dispozitivul cu o capacitate de 73 de litri, puteti coace o duzina de chifle simultan sau un fel de mancare pentru multi oameni. Daca doar spatiul din bucatarie o permite, merita sa ajungeti la un cuptor de mare capacitate.

Unknown Image
 

Control electronic modern si convenabil care permite setarea precisa a parametrilor de coacere

Majoritatea cuptoarelor moderne ofera comenzi electronice convenabile si precise. Acest lucru permite o setare foarte precisa a temperaturii si a timpului de coacere, precum si pentru o selectie convenabila a modului de functionare al dispozitivului. Cuptoarele electronice sunt foarte usor de utilizat si de obicei nu au butoane proeminente, iar designul lor este subtil si modern.

Unknown Image
 

Faceti un gratar delicios in confortul casei dvs.

Printre functiile utile ale acestui cuptor se numara modul grill, care permite prajirea intensiva a unei game largi de feluri de mancare. Daca doriti sa pregatiti frigarui gustoase, un vas de legume sau bucati de pui crocante, incalziti dispozitivul si porniti functia de gratar. Va introduce o varietate suplimentara preparatelor de zi cu zi si va va permite, de asemenea, sa pregatiti feluri de mancare complet noi.

Unknown Image
 

Temperatura este distribuita uniform pe intregul volum al cuptorului

Marea majoritate a cuptoarelor moderne au un mod de convectie. Acest model are si aceasta functie utila. Circulatia aerului fierbinte permite distribuirea uniforma a temperaturii in interiorul cuptorului, pentru a obtine temperaturi usor mai ridicate si pentru a rumeni intens mancarea preparata. Daca doriti sa coaceti o pizza crocanta sau sa obtineti chifle maro exceptional, nu este nevoie sa ridicati temperatura si sa asteptati mai mult vasul finit, deoarece puteti folosi aer cald, care va accelera cu siguranta procesul de coacere.

Unknown Image
 

Curatare rapida si convenabila cu abur, fara utilizarea detergentilor

Aburul poate ajuta la curatarea cuptorului mai usor. Acest model de cuptor are functia de curatare cu ajutorul aburului, care se aseaza in interiorul dispozitivului si inmoaie orice murdarie. La sfarsitul programului de curatare, murdaria poate fi indepartata cu un burete sau o carpa moale. Este extrem de simplu si rapid si cel mai adesea puteti face fara utilizarea detergentilor.

 

Confort si securitate

Cuptorul cu functia de racire a carcasei va oferi un confort si mai mare de utilizare si poate fi amplasat chiar langa frigider. O carcasa mai rece a cuptorului nu afecteaza atat de intens incalzirea mobilierului adiacent, reducand astfel riscul de deteriorare a acestuia. Aceasta este o solutie avansata, care este unica pentru anumite modele de cuptoare.

 

Geamuri triple pentru a proteja impotriva arsurilor

Aceasta usa a cuptorului are trei geamuri foarte rezistente. Aceasta solutie asigura un nivel ridicat de siguranta - geamul triplu din usa cuptorului minimizeaza incalzirea acestuia, astfel incat chiar si atingerea accidentala a partii frontale a dispozitivului in timpul utilizarii sale nu va duce la arsuri. Cele trei panouri de sticla din usa cuptorului asigura o vizibilitate optima a interiorului aparatului.

Unknown Image
 

Ghiduri de scara simple si convenabile

Cuptorul este echipat cu ghidaje clasice pentru scari. Este o solutie stabila si foarte populara, care va permite sa glisati rapid in si in tavi de copt si gratar din cuptor. Ghidajele scarii sunt foarte simple ca design si usor de curatat. Sunt fabricate dintr-un material rezistent la temperaturi ridicate si zgarieturi, motiv pentru care arata impresionant chiar si cu utilizarea intensiva a dispozitivului.

Unknown Image

Clasa energetica
Economii de energie exceptionale.
Cuptoarele din clasa energetica A / A + au o eficienta energetica excelenta, ceea ce asigura un consum mai mic de energie si facturi mai mici de energie electrica.

Komora XXL
Tot spatiul de care aveti nevoie.
Compartimentul XXL al cuptorului dvs. are o capacitate de 75 de litri si cinci setari posibile pentru raft.

Multifunkcja 8
O multime de metode de gatit.
Optiunea Multifunction 8 ofera functii de gatit versatile pentru rezultate perfecte, indiferent de reteta.

StarClean
Curatare fara efort la simpla apasare a unui buton.
StarClean este o tehnologie ecologica de curatare a cuptorului. Ciclul de curatare dureaza doar 35 de minute, iar interiorul cuptorului este perfect curat. Nu sunt necesari detergenti duri - StarClean foloseste doar apa, reducand consumul de energie cu 97% comparativ cu cuptoarele pirolitice conventionale.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Comercial
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Tip inchidere usa Amortizata
Material Inox
Material interior Inox
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Electronic
Deschidere usa Verticala
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 73 l

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Hidrolitica
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.