Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX, electric, 6th Sense, multifunctional, 73 l, 16 functii, curatare catalitica, clasa A+, inox antiamprenta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX, electric, 6th Sense, multifunctional, 73 l, 16 functii, curatare catalitica, clasa A+, inox antiamprenta de la Whirlpool

Tehnologia al 6-lea Simt

Datorita Tehnologiei Al 6-lea Simt cuptorul poate fi setat in 3 pasi simpli cu caracteristica unica a butonului "roteste si confirma" . Te vei bucura la maxim de gustul creatiei din bucatarie prin simpla setare a uneia dintre cele 16 functii presetate de gatire.

   

Soft Closing

Cu sistemul de inchidere amortizata a usii - "Soft Closing", in bucataria ta este chiar mai multa liniste. Mecanismul special al usii evita orice zgomot puternic de fiecare data cand usa este inchisa.

   

Ready2cook

Cu Ready2cook, un sistem special care iti ofera intotdeauna rezultate perfecte, nu mai este nevoie de pre-incalzire. Si vei economisi timp si pana la 20% economie de energie.

Caracteristici generale
Tip alimentare - Electric
Capacitate (l) - 73
Clasa de eficienta energetica - A+
Control cuptor - Touch
Tip afisaj - LCD
Timer - Da
Grill - Da
Numar functii - 16
Ventilator - Da
Geam de protectie - Da

Functii si programe
Incalzire rapida - Da
Autocuratare - Da
Iluminare interioara - Da
Convectie aer fierbinte - Da
Grill cu convectie aer - Da
Treapta pentru Pizza - Da
Alte functii - Ready2cook
                - Tehnologie al 6-lea simt
                - Curatare Catalictica

Accesorii
Suporturi telescopice - Da
Alte accesorii - 2 tavi, 1 gratar

Date tehnice
Consum de energie (kW/h) - 0.91
Greutate (Kg) - 35.5
Dimensiuni (I x L x A) (cm) - 59.5 x 59.5 x 56.4
Inox - Da
Culoare - Inox
Inox Antiamprenta - Da
Altele - Soft Closing

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.