Set Clean LeifheitTwist M + carucior roti Leifheit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set Clean LeifheitTwist M + carucior roti Leifheit de la Leifheit

Set Clean LeifheitTwist M + carucior roti Leifheit

Noul sistem TWIST CLEAN de la Leifheit este sistemul perfect pentru pardoseli sensibile din parchet laminat si lemn.

Mecanismul unic de rotatie Leifheit  permite mopului sa fie mai uscat decat la oricare alt sistem. Acesta are un manerul extensibil cu  functia de oprire incorporata. Noua tehnologie de rotire revolutionara de la Leifheit se afla in interiorul  manerului (cozi) spalatorului de podea, acesta se activeaza prin apasarea manerului si ridicarea acestuia, apa si murdaria ramanand in galeata. Nu este necesar sa va aplecati sau puneti mana pe laveta.

Pentru curatarea usoara a zonelor dificile, cum ar fi sub dulapuri sau sub paturi  acesta se pliaza  de la imbinare la 360 de grade.
Caruciorul de rulare cu roti Clean  TWIST face curatarea pardoselilor mai confortabila, rolele asigura o manevrabilitate maxima avand posibilitatea sa mutati galeata oriunde aveti nevoie de ea usor si confortabil fara a fi nevoie sa o ridicati .

Impresioneaza cu o manevrare usoara, stabilitate ridicata chiar si in timpul procesului de stoarcere si este extrem de usor de asamblat. Caruciorul este potrivit pentru toate sistemele twist.

In set sunt incluse Spalatorul de Podele M de 33 cm+laveta ce poate fi spalata la 60 grade, Galeata universala de 20 litri cu sistem de contrifugare si carucior de rulare cu roti.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Carucior curatenie
Numar bucati/set 4
Tip mop Rotund
Capacitate 20 l
Functii Storcator
Culoare Verde
Continut pachet 1 x Carucior 1 x Galeata 1 x Mop 1 x Storcator
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.