Dezinfectant Domestos Total Hygiene Ocean fresh 700 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
20,96 lei
Pret 36 Rate Optimo: 0.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

8712561476393

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Dezinfectant Domestos Total Hygiene Ocean fresh 700 ml de la Domestos

Domestos TOTAL WC GEL cu formula densa si puterea de igienizare a oxigenului activ distruge microbii care se ascund in toaleta si indeparteaza depunerile de piatra. Improspateaza toaleta datorita formulei parfumate, iar scutul protector previne aparitia depunerilor de piatra chiar si intre curatari.

DOMESTOS OMOARA 99.9% DIN VIRUSI

Este bine stiut ca Domestos omoara toti virusii cunoscuti, dar cum anume? Stim cu totii ca Domestos este un dezinfectant pe baza de inalbitor, dar cum functioneaza el?

Dezinfectantii sunt folositi frecvent in gospodarii pentru a elimina microbii, virusii si bacteriile. Domestos este dezinfectantul special conceput pentru a ucide un spectru larg de microrganisme precum: virusuri, bacterii, fungi, si spori.  Importanta inalbitorului in curatenia de zi cu zi imbraca multe forme: Domestos poate fi folosit pe suprafete multiple pentru dezinfectarea lor si eliminarea microbilor si a virusurilor, pentru curatarea baii si pentru stergerea suprafetelor de lucru. Astfel, utilizand Domestos poti avea o casa curate, plina de prospetime si protejata.

Inalbitorii te pot scapa de majoritatea microorganismelor, parazitilor, ciupercilor si cel mai important, de virusi. Cum actioneaza Domestos? Domestos contine substante chimice cunoscute sub numele de agenti de oxidare. Atunci cand acesti agenti intra in contact cu bacteriile sau cu alte materii organice (ex: pete de grasime), se formeaza o reactie chimica de oxidare, care distruge bacteriile, virusii si ciupercile.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.