Ariel Detergent automat Lavanda 8 kg

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ariel Detergent automat Lavanda 8 kg de la Ariel

Ariel automat Lavanda 8kg
 
Detergentul automat pudra Ariel Lavender ofera o putere excelenta de curatare, acum cu prospetimea irezistibila si surprinzatoare a lavandei. Bucura-te de tripla actiune impotriva petelor in profunzime, care iti ofera putere de albire si de indepartare a petelor. Poate fi folosit pentru spalarea rufelor albe si colorate.
 
Beneficii:
  • Putere excelenta de curatare
  • Acum cu prospetimea irezistibila a lavandei
  • Tripla actiune impotriva petelor in profunzime
  • Poate fi folosit pentru spalarea rufelor albe si colorate
  • Cu tehnologie imbunatatita 3D Active
  • Se poate folosi pentru spalari chiar si la temperaturi de 30°C
  • Ofera protectie anticalcar
  • Nu este recomandat pentru lana sau matase.
Recomandarea Ariel pentru pete dificile
 
Pentru cele mai dificile pete, iti recomandam inovatia Ariel 3in1 PODS. Capsulele revolutionare au o putere de curatare mult mai concentrata, datorita celor 3 compartimente care mentin ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii.
 
Pentru petele vechi, care necesita pre-tratare, foloseste Ariel lichid cu capac special, cu striatii flexibile si cu o suprafata speciala pentru a intinde detergentul pe material. Capacul permite pre-tratarea, curatarea si indepartarea petelor si asigura in acelasi timp dozarea precisa a detergentului – pentru rezultate optime si folosirea cat mai eficienta a cantitatii de detergent.
 
 
Haine rasfatate si catifelate
 
Pentru a proteja hainele tale preferate si a le ajuta sa ramana frumoase mai mult timp, foloseste detergentul Ariel impreuna cu orice balsam de rufe Lenor. Hainele vor fi mai catifelate, iar tesaturile protejate!
 
Vrei sa te bucuri de un parfum mai intens al hainelor tale? Adauga perlele parfumate Lenor Unstoppables la fiecare spalare, pentru prospetime de neoprit care dureaza pana la 12 saptamani*
*pentru hainele depozitate in dulap
 
Cum sa ai grija de hainele tale - sfaturile Ariel!
 
Sorteaza rufele dupa culori: articole albe sau in culori deschise, haine colorate si separat haine din materiale delicate (lana, matase, etc).
 
Daca intr-o categorie dintre cele mentionate se strang putine articole, mai bine asteapta pana cand se strang suficiente haine pentru o spalare adecvata.
 
Daca intorci hainele pe dos, ele vor beneficia de o protectie mai mare in timpul spalarii. Aceasta operatiune poate opri decolorarea blugilor in zona cusaturilor.
 
Utilizeaza un cos de rufe compartimentat sau 3 cosuri de rufe mai mici - vei economisi astfel timp la sortare.
 
Pentru a afla cum trebuie sa speli hainele delicate, tine cont de simbolurile de pe etichete.
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.