Detergent automat Ariel White & Color, 130 spalari, 13Kg

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Detergent automat Ariel White & Color, 130 spalari, 13Kg de la Ariel

 
Detergent pudra automat Ariel White & Color

Detergentul pudra automat Ariel White & Colour curata in profunzime pentru ca tu sa poti avea, dupa fiecare spalare, haine cu miros proaspat si fara pete. Ariel White & Colour protejeaja culorile hainelor tale, fiind de asemenea ideal si pentru hainele albe carora le ofera stralucire.
 
1. Indeparteaza impecabil petele de la prima spalare*
Formula cu tripla actiune elimina chiar si petele dificile din profunzimea tesaturilor.
*Teste de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac si poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, budinca de ciocolata, intr-un ciclu de spalare la 40°C.
 
2. Haine de un alb stralucitor

Detergentul Ariel White&Colors reduce aderenta murdariei si depunerea petelor pe haine. Astfel hainele tale se pastreaza albe, stralucitoare si perfect curate.
 
   
3. Haine impecabile chiar si in apa rece

Detergentul Ariel indeparteaza cu success petele chiar si la 30°C. In plus acesta se dizolva rapid, fara a lasa reziduuri pe haine.
   
4. Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, la nivel global.
   
Sfaturi de la Ariel pentru spalatul hainelor

Cum sa asiguri o viata mai lunga hainelor tale?


Nu pulveriza niciodata parfum pe haine, acesta poate contine alcool sau fixativi chimici ce pot pata hainele sau deteriora tesatura.
 
 
Cum ai grija de articolele din denim?

Spala articolele din denim in apa rece, intr-un ciclu de spalare delicat, impreuna cu alte haine inchise la culoare, preferabil intoarse pe dos. Un secret pentru a diminua uzura blugilor, intre spalari, este sa ii depozitezi atarnati astfel fibrele intinse vor reveni la forma initiala.

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/Textura Pudra
Tip Automat
Tip rufe Colorate, Albe
Numar bucati 1
Numar spalari 130
Greutate 13 Kg
Parfum Fresh
Proprietati Tehnologie Ariel 3D Actives

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.