Detergent lichid Ariel Color 4,95 L, 90 spalari

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Detergent lichid Ariel Color 4,95 L, 90 spalari de la Ariel

Detergentul lichid Ariel Color asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare*. Ariel lichid actioneaza exact acolo unde este nevoie; pentru rezultate exceptionale la fiecare spalare.
In plus formula speciala te ajuta sa pastrezi culorile hainelor tale stralucitoare si vibrante.
   
Indeparteaza impecabil petele

Formula puternica a detergentului lichid Ariel ofera o curatare excelenta si indeparteaza petele dintr-o singura spalare*.
*Teste de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac si poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, budinca de ciocolata, intr-un ciclu de spalare la 40°C
   
Pastreaza culorile luminoase ale hainelor tale

Ariel Color te ajuta sa pastrezi stralucitoare si vibrante hainele tale colorate. Datorita tehnologiei speciale acesta ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.
   
Potrivit pentru cicluri scurte

Detergentul Ariel lichid indeparteaza cu success petele chiar si la 30°C. In plus acesta se dizolva rapid fiind potrivit chiar si pentru cele mai scurte cicluri de spalare.
   

Usor de folosit si de dozat

Foloseste capacul pentru a doza usor detergentul.
Pentru cele mai bune rezultate, asaza capacul cu detergent in cuva masinii de spalat, deasupra hainelor.

 

  • 4-5 kg de haine necesita 50 ml de detergent lichid;
  • 6-8 kg de haine necesita 75 ml de detergent lichid;
  • 9+ kg de haine necesita 100 ml de detergent lichid.
   
Sfaturi pentru spalatul hainelor, de la Ariel
   
Cum cureti petele de produse cosmetice?

Scapa de urmele de produse cosmetice folosind capacul de pretratare Ariel lichid. Pentru rezultate exceptionale, toarna Ariel lichid direct pe pata, apoi pune haina in masina de spalat.
   
Cum ai grija de hainele colorate?

Pentru a mentine culorile stralucitoare si vibrante, ai nevoie de un detergent ce actioneaza chiar si la temperaturi scazute.
   
Cum sa asiguri o viata mai lunga hainelor tale?

Nu pulveriza niciodata parfum pe haine, acesta poate contine alcool sau fixativi chimici ce pot pata hainele sau deteriora tesatura.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.