Detergent lichid Ariel Mountain Spring, 80 spalari, 4.4 L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Detergent lichid Ariel Mountain Spring, 80 spalari, 4.4 L de la Ariel

Detergent lichid Mountain Spring 80 spalari, 4.4 L
 
 
Detergentul lichid Ariel Mountain Spring asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare*.  Ariel lichid actioneaza exact acolo unde este nevoie; pentru rezultate exceptionale la fiecare spalare.
 
Ce nu stiai despre detergentul Ariel lichid?

1. Indeparteaza impecabil petele


Formula puternica a detergentului lichid Ariel ofera o curatare excelenta si indeparteaza petele dintr-o singura spalare*.
*Teste de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac și poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, budinca de ciocolata, intr-un ciclu de spalare la 40°C
 
2. Rezultate exceptionale indifferent de culoare

Desi dur cu petele, Ariel este foarte bland cu hainele putant fi folosit atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate.
   
3. Potrivit pentru cicluri scurte

Detergentul Ariel lichid indeparteaza cu success petele chiar si la 30°C. In plus acesta se dizolva rapid fiind potrivit chiar si pentru cele mai scurte cicluri de spalare.
   
4. Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global
   
Usor de folosit si de dozat

Foloseste capacul pentru a doza usor detergentul.
Pentru cele mai bune rezultate, asaza capacul cu detergent in cuva masinii de spalat, deasupra hainelor.
- 4-5 kg de haine necesita 50 ml de detergent lichid;
- 6-8 kg de haine necesita 75 ml de detergent lichid;
- 9+ kg de haine necesita 100 ml de detergent lichid.
 
Sfaturi pentru spalatul hainelor, de la Ariel

Cum cureti petele grase?

Formula speciala Ariel lichid contine agentii activi de suprafata ce indeparteaza petele de grasime, unt sau ulei de pe haine. Pentru cele mai bune rezultate toarna Ariel lichid direct pe pata astfel incat sa o acoperi in intregime. Fara a clati detergentul, spala haina in masina de spalat impreuna cu alte articole de imbracaminte. Daca lasi detergentul lichid pe pata vei imbunatati performantele spalarii.

Cum cureti petele de produse cosmetice?

Scapa de urmele de produse cosmetice folosind capacul de pretratare Ariel lichid. Pentru rezultate exceptionale, toarna Ariel lichid direct pe pata, apoi pune haina in masina de spalat.
   
Pentru ca dorim sa avem grija de tine, ca tu la randul tau sa ai grija de cei din jurul tau, asigura-te ca, igiena casei tale si curatarea hainelor sa fie facute mereu cu atentie. Astfel, le vei oferi o mai buna protectie familiei si celor dragi tie!
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.