Detergent de rufe pudra Ariel Touch of Lenor Color 6 kg, 60 spalari + Detergent de rufe capsule Ariel All in One PODS +Ultra Oxi Effect, 13 spalari

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Detergent de rufe pudra Ariel Touch of Lenor Color 6 kg, 60 spalari + Detergent de rufe capsule Ariel All in One PODS +Ultra Oxi Effect, 13 spalari de la Ariel

 
     

Ariel Touch Of Lenor Color Instant Powder

 

Detergentul pudra Ariel Touch Of Lenor Color cu tehnologie Instant Powder asigura curatenie exceptionala pentru igiena. Formula inovatoare Instant Powder:

  • se dizolva rapid in contact cu apa;
  • se activeaza instantaneu;
  • patrunde adanc in fibre pentru a lasa hainele impecabile;
  • este prevazut cu o tehnologie anti-reziduuri unica, ce ajuta la prevenirea reziduurilor de pudra;
  • actioneaza la 30°C.
 

Ariel Allin1 Pods +Ultra OXI Effect

 

 

Ofera cea mai buna putere de curatare! Capsulele Ariel +Ultra OXI Effect au o putere sporita de indepartare a petelor chiar si la temperatura de spalare scazuta.

 

Indeparteaza impecabil petele

 

 

Detergentul Ariel indeparteaza petele dificile si previne depunerea ulterioara a acestora. Indeparteaza chiar si petele care provoaca mirosuri corporale neplacute, cum ar fi petele lasate de transpiratie, lasandu-va hainele curate si pline de prospetime. 

   

Rezultate exceptionale indiferent de culoare


Desi dur cu petele, Ariel este foarte bland cu hainele putand fi folosit atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate.

   

 

Potrivit pentru cicluri scurte

Ariel actioneaza la 30°C, asadar daca doresti sa iti reimprospatezi rufele albe, apeleaza la detergentul de rufe Ariel. Spala cu incredere hainele din nou si din nou, si bucura-te de cea mai buna curatare a noastra.

   

Dozajul pentru pudra:

     

Dozajul pentru capsule:

     

Recomandat de producatorii de masini de spalat rufe

 

Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.