Detergent automat Dero 2in1 Levantica si iasomie, 80 spalari, 8 kg

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Detergent automat Dero 2in1 Levantica si iasomie, 80 spalari, 8 kg de la Dero

DERO este sinonim pentru detergent. Prezent inca din 1966 in Romania, DERO este un produs devenit clasic.

In 1996 intra in portofoliul Unilever, iar din acel moment clasicul a intalnit inovatia. Astfel s-a nascut cel mai accesibil detergent al casei.

De aceea, unul din trei pachete de detergent cumparate in Romania poarta marca DERO. Asta pentru ca este un produs 100% romanesc care scoate cele mai frecvente 99 de pete!

Este cunoscut faptul ca DERO curata bine hainele si le improspateaza.

Nu este vorba doar de textura tesaturilor care se pastreaza, sau de intensitatea culorilor care se mentine.

DERO va ajuta sa aveti hainele cu adevarat curate.

Dero 2 in 1 cu parfum de Levantica & Iasomie ofera prospetime rufelor, super curatare si miresme de fructe si flori.

Cuvantul „levantica” provine din latinescul lavare, care inseamna „a spala”.

Inca din vremea civilizatiei romane, oamenii au intrebuintat parfumul proaspat si floral al levanticii pentru inmiresmarea textilelor. Cu toate acestea, istoria cea mai indelungata in domeniul rufariei se regaseste in obiceiul de a strecura flori de levantica intre asternuturi.

Grecii antici au fost primii care au descoperit ca parfumul de levantica are proprietati linistitoare. Exista credinta ca inspirarea parfumului floral transpune mintea intr-o stare meditativa. Chiar si in zilele noastre, oameni din toata lumea isi strecoara inca buchetele de levantica sub perna, pentru un somn adanc si linistit.

Istoria indelungata si cu efecte dovedite ale lavandei o ridica la rangul de regina a parfumurilor in ceea ce priveste improspatarea rufariei. Odata rufele spalate, luati-va un ragaz si inspirati parfumul proaspat de levantica, uitand de griji si imaginandu-va intr-un loc pasnic si frumos.

Florile gingase de iasomie emana o mireasma nemaipomenit de puternica pentru simtul olfactiv. Pentru a le surprinde parfumul, mugurii in forma de stea trebuie culesi de mana la rasaritul soarelui, inainte sa se deschida si, astfel, mireasma sa li se piarda in arsita zilei.

Iasomia este un antiseptic si un sedativ cu proprietatea de a alina durerile. Se spune ca reintinereste ficatul si amelioreaza disfunctiile aparatelor reproductiv si respirator. Radacina sa inca este intrebuintata in China moderna pentru tratarea durerilor de cap si a insomniei. Chinezii usuca, de asemenea, frunzele de un verde deschis ale iasomiei pentru a prepara ceai din ele si pentru a le folosi ca ingredient culinar, adaugand un gust dulce si parfumat.

Se spune ca aroma dulce, calda si linistitoare a iasomiei induce o stare de optimism, de veselie, intarind increderea in sine si producand euforie.

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/Textura Pudra
Tip Automat
Tip rufe Colorate
Albe
Numar spalari 80
Greutate 8 Kg
Parfum Levantica
Iasomie
Proprietati Formula 2 in 1

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Detergent automat Dero 2in1 Levantica si iasomie, 80 spalari, 8 kg

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Anca (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Detergent automat Dero 2in1 Levantica si iasomie, 80 spalari, 8 kg

Perfect

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.