Detergent capsule Lenor All in One PODS Gold Orchid, 45 spalari

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Detergent capsule Lenor All in One PODS Gold Orchid, 45 spalari de la Lenor

Incearca Lenor Allin1 capsule, pentru o experienta irezistibila: 1. Curatare 2. Prospetime 3. Catifelare. Te vei bucura de o experienta revitalizanta si parfumanta. Acestea sunt capsulele detergent Lenor Gold Orchid ambalate intr-un miros de parfum elegant, infuzat cu o nota seducatoare de vanilie pretioasa, care alina emotiile si calmeaza spiritul.

Iti ofera o curatare mai profunda

Lenor Allin1 PODS iti curata chiar si cele mai murdare haine cu formula sa puternica care indeparteaza si elimina murdaria, lasandu-ti hainele curate si vibrante. 

Invaluie hainele intr-un parfum intens

Bucura-te de parfumul intens Lenor pe care il iubesti si care iti pastreaza hainele tale preferate parfumate spalare dupa spalare.

Haine moi si catifelate dupa fiecare spalare

Vei adora cum hainele tale se simt pe pielea ta.

Usor de utilizat

Puneti o capsula Lenor Allin1 in cuva masinii de spalat inainte de a adauga hainele.

 

 

Pasul 1 - Pune capsula de Lenor detergent Allin1 PODS Gold Orchid direct in cuva goala a masinii de spalat, spre spatele acesteia si apoi pune hainele murdare. 

Pasul 2 - Pune perlele parfumate Lenor Unstoppables, direct in cuva masinii de spalat, dupa capsula de detergent Lenor Allin1 PODS Gold Orchid, la inceputul fiecarui ciclu de spalare. 

Pasul 3 - Pentru a obtine un plus de prospetime, adauga balsamul de rufe preferat de la Lenor.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.