Detergent lichid Omo Ultimate Sensitive Concentrat, 40 spalari, 2L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Detergent lichid Omo Ultimate Sensitive Concentrat, 40 spalari, 2L de la Omo

Formula OMO Ultimate Sensitive este delicata cu pielea, fiind totodata solutia ideala pentru indepartarea petelor dificile - pentru ca tu sa te poti bucura de experientele care conteaza cu adevarat!


Potrivit atat pentru rufele able, cat si colorate, OMO Ultimate Sensitive asigura obtinerea de rezultate extraordinare la fiecare spalare.
Detergentul lichid OMO este acum mai concentrate; cu noul dozaj de 50ml/spalare, ofera aceeasi  putere de curatare, utilizand 30% mai putin lichid.

Formula unica a detergentului OMO Ultimate Sensitive 2L este suficienta pentru 40 de spalari.
Produs testat dermatologic.

OMO este dedicat efortului de reducere a impactului asupra mediului, prin diminuarea cantitatii de plastic folosit in procesul de productie.

*Testat la 40 de grade, intr-un ciclu de spalare scurt de 60 de minute. 

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/Textura Lichid
Tip Automat
Tip rufe Colorate, Albe
Numar bucati 1
Numar spalari 40
Cantitate 2 l
Parfum Sensitive

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.