Gorenje Presa de ulei OP625WVitaWAY, 125 W, stoarcere prin presare, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Presa de ulei OP625WVitaWAY, 125 W, stoarcere prin presare, alb de la Gorenje

Ciclu 30 minute


Presa de ulei poate functiona in mod continuu timp de pana la 30 de minute. Acest lucru inseamna ca singura ta sarcina este aceea de a pastra containerul pentru ingrediente plin si de a te asigura ca exista suficient spatiu in containerele pentru ulei si in cel pentru pulpa. Astfel, poti face alte activitati in timpul procesului de presare.

 

Burghiu


Uleiul este extras din seminte sau nuci de burghiul care zdrobeste ingredientele si le separa in ulei si pulpa. Melcul este fabricat din otel inoxidabil si este foarte usor de curatat. Poate fi spalat sub jet de apa sau poate fi curatat cu o carpa curata.

 

Presare la rece


Deoarece proceseaza uleiul la o temperatura de sub 49 °C, acesta isi pastreaza vitaminele si mineralele. Tehnologia de presare la rece incalzeste ingredientele la o temperatura necesara extragerii uleiului. Uleiurile presate la rece trebuie stocate in recipiente inchise la culoare, la loc racoros deoarece, comparativ cu cele procesate industrial, acestea oxideaza mai usor si isi pierd proprietatile si aroma.

 

Recipient dublu


Impreuna cu aparatul, sunt livrate doua recipiente: unul pentru ulei - echipat cu un filtru ce retine reziduurile si un recipient mai mare - pentru pulpa. Vasele sunt confectionate din materiale durabile ce nu contin BPA.

 

Palnia de alimentare


Instalata deasupra melcului, palnia de alimentare ajuta la adaugarea cu precizie a ingredientelor in presa, eliminand astfel ingrijorarea ca ati adaugat o cantitate prea mare sau prea mica. Palnia de alimentare are o capacitate de 700 ml, poate fi indepartata cu usurinta si curatata cu apa calduta.

 

Functia No stop


Presa de ulei dispune de o functie care permite inversarea sensului de rotire a melcului, pentru a elimina resturile de nuci sau seminte. Astfel, nu veti fi nevoiti sa goliti sau sa dezasamblati aparatul si ingredientele vor fi intotdeauna utilizate in intregime.

 

Picioruse din cauciuc


Puteti fi siguri ca presa nu se va deplasa pe spatiul de lucru in timpul functionarii. Piciorusele din cauciuc ofera stabilitate si aderenta, ceea ce conduce la o utilizare sigura si lipsita de surprize neplacute.

 

Siguranta, inainte de toate


Presa va functiona numai in cazul in care capacul recipientului pentru ingrediente este pozitionat corect. Aparatul se va opri automat in caz de supra-incalzire sau daca recipientul pentru ingrediente este gol.

 

Caracteristici

 

Tip produs Presa de ulei

Putere 650 W

Functii Presare la rece

Dimensiuni (W x D x H) 18 x 30 x 35 cm

Greutate 4.3 kg

Lungime cablu alimentare (m) 1 m

Culoare Alb

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.