KRUPS Aparat pentru inghetata Perfect Mix GSV241, 1L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat pentru inghetata Perfect Mix GSV241, 1L de la KRUPS

Deserturi inghetate delicioase

KRUPS PERFECT MIX 9000 face prepararea inghetatei si a altor deserturi inghetate o activitate distractiva: bucura-te de inghetata delocioasa, sorbet racoritor si iaurt inghetat.

Design-ul usor de folosit dispune si de un capac transparent, cu deschidere usoara, facilitand adaugarea ingredientelor, in timp ce afisajul digital si indicatorul sonor te ajuta sa urmaresti progresul retetei tale. Cantitati mari pot fi adaugate fara grija, datorita recipientului mare, cu capacitate de 1L. Capacul si spatula de silicon sunt usor de curatat si sunt compatibile cu masina de spalat vase.

Ecran digital exclusiv, pentru o utilizare cat mai placuta

Afisaj digital exclusiv pentru a urmari progresului preparatului, dispunand si de un indicator sonor, atunci cand preparatul este gata.

KRUPS PERFECT MIX 9000 Aparat de facut inghetata GVS241


Cu aparatul de facut ingetata KRUPS Perfect MIX 9000, este usor sa prepari cantitati mari de inghetata delicioasa, sorbet sau iaurt inghetat, datorita recipientului cu capacitate de 1L.

Verifica procesul de pregatire al preparatului prin intermediul ecranului digital si asculta semnatul sonor pentru a stii cand inghetata este gata

Usor de folosit

Prepara cu usurinta inghetata, sorbet sau iaurt inghetat adaugand ingredientele cu ajutorul capacului transparent prevazut cu posibilitate de deschidere

Capacitate mare de 1 L

Bolul de capacitate mare (1.6L) asigura prepararea unui litru de inghetata, sorbet sau iaurt inghetat

Usor de curatat

Partile componente sunt detasabile, pentru o curatare usoara. Capacul si spatula sunt compatibile cu masina de spalat vase

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.