Russell Hobbs Aparat de facut popcorn Fiesta 24630-56, 1200 W, tehnologie cu aer cald, capac de masurat, capacitate 35-50 g, alb/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de facut popcorn Fiesta 24630-56, 1200 W, tehnologie cu aer cald, capac de masurat, capacitate 35-50 g, alb/negru de la Russell Hobbs

Aparatul de Facut Popcorn Fiesta iti va transforma sufrageria in propriul cinematograf. Cuibareste-te in patura si bucura-te de aroma delicioasa a popcornului proaspat facut in timp ce astepti cu nerabdare sa se prepare. Priveste-ti micutii plini de extaz in timp ce privesc cum se umfla si sar boabele de porumb in bol. Apoi poti presara orice topping preferi, fie el dulce sau sarat.

Avand capacitatea de a prepara pana la 12 cupe de popcorn, acest aparat este echipat complet pentru a servi toata familia pe durata intregului film. Dar cel mai important lucru este ca popcornul preparat de acesta are un nivel scazut de calorii, asa ca poti sa mananci cat de multe doresti! Aparatul de facut popcorn Fiesta utilizeaza aerul cald circulant pentru a prepara porumbul, fara a necesita ulei sau alte grasimi, asa ca te poti bucura de seara de film si de gustarea preferata fara sentimentul de vinovatie.

Easy measuring

Usor de masurat
Capacul aparatului de facut popcorn are rol si de lingura de masurat, asa ca poti prepara cu usrinta cate portii doresti.

No oil required

Nu necesita ulei
Aerul cald circula prin aparat pentru a ridica temperatura exact la nivelul optim de preparare. Datorita faptului ca nu trebuie sa adaugi ulei sau grasimi, poti savura un bol de popcorn fara sa te ingrijoreze caloriile depuse.

 

O metoda sigura, distractiva si rapida pentru a prepara propriul popcorn

Capacitate mare 12 cani / 35-50 g

Capac de masurare inclus

Nu necesita ulei sau grasimi, gateste folosind aerul cald circulant

Capac detasabil usor de curat

Functionare simpla prin buton on/off

1200 W

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.