Drona DJI Phantom 3 Professional

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Drone & Accesorii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Drona DJI Phantom 3 Professional de la dji

 

Camera video 4K


Cu DJI Phantom 3 Profesional poti filma 4K pana la 30 fps si poti face fotografii de 12 megapixeli, care arata mai clar si mai curat ca oricand.

 
 
 

Stabilizare pe 3 axe gimbal


Securizarea si stabilizarea camerei in loc fix este o tehnologie de incredere asigurata de DJI. Acest sistem de stabilizare pe 3 axe gimbal mentine camera la un nivel perfect in orice conditii de zbor, rezultand imagini frumoase si stabile la fiecare zbor.

 
 

Lentile profesionale


Obiectivul cu lentine f / 2.8 si unghi de 94 grade, elimina distorsiunile nedorite care pot aparea atunci cand se filmeaza cu alte camere.

 
 

Usor de folosit


Drona Phantom 3 Profesional se potriveste stilului dumneavoastra de viata si orice zbor devine extrem de intuitiv si usor. De la decolare si pana la aterizare, aceasta este complet sub controlul dumneavoastra, raspunde la comenzi in timp ce controlul automat se ocupa de siguranta si stabilitatea zborului.

 
 

Transmisie video HD in timp real


Experimenteaza o noua vedere asupra lumii de la o distanta de pana la 5 km in timp real. Doar conectati telefonul sau tableta si veti vedea o transmisie video HD 720p a tot ceea ce camera vede.

 
 

Control complet


Tineti drona Phantom 3 Profesional sub comanda dumneavoastra in timp ce accesati cele mai utilizate comenzi de pe telecomanda.

 
 

Usor de folosit


Drona Phantom 3 Profesional se potriveste stilului dumneavoastra de viata si orice zbor devine extrem de intuitiv si usor. De la decolare si pana la aterizare, aceasta este complet sub controlul dumneavoastra, raspunde la comenzi in timp ce controlul automat se ocupa de siguranta si stabilitatea zborului.

 
 
 

Aplicatie mobila puternica


Control complet in degetele tale. Controleaza camera si modifica setarile zborului, toate de pe deviceul tau. Plus:

- Compatibilitate cu majoritatea produselor DJI

- Transmisie live HD

- Descarcarea videourilor instant

- Editor video simplu

- Harta si radar in timp real

 
 

Pilotare fara griji

 

Decolarea automata
Cu o singura atingere din aplicatia DJI Pilot, Phantom 3 va porni motoarele si va zbura la inaltimea prestabilita de dumneavoastra.

Revenire automata acasa
Avand GPS-ul integrat, Pantom 3 retine locul exact de unde a pornit. De oriunde va zbura, apasati un singur buton si drona va reveni de unde a decolat.
In siguranta
Daca nivelul sistemului inteligent al bateriilor scade sau daca drona Phantom 3 pierde conexiunea cu telecomanda, aceasta va reveni automat si in siguranta de la locul de unde a decolat.
 

Baterie inteligenta


Voltaj mai mare, energie mai multa si o putere mai mare, este combinatia care iti imbunatateste experienta de zburat. Bateria inteligenta Flight Battery are integrat un senzor si LED-uri luminoase pentru a sti in permanenta statusul si nivelul energiei ramase in timp real. Drona Phantom 3 calculeaza continuu distanta de la dumneavoastra si necesarul de energie pentru a se intoarce, astfel ca veti sti intotdeanuna veti sti cat timp puteti zbura si cand este timpul pentru reincarcare.

 
 
 
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.