Blu-ray player Panasonic DP-UB9000EGK, Ultra HD 4K, Smart, Wi-Fi, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray player Panasonic DP-UB9000EGK, Ultra HD 4K, Smart, Wi-Fi, Negru de la Panasonic

Blu-ray player Panasonic DP-UB9000EGK, Ultra HD 4K, Smart, Wi-Fi, Negru
 
Designul elegant asigura o prezenta de calitate superioara
Panourile din fata si laterale sunt realizate din aluminiu gros, tratate cu alunit. Acest lucru reduce vibratiile si mareste rigiditatea carcasei pentru a produce sunet de calitate superioara intr-un design ideal pentru un model din clasa de referinta.
 
Tehnologii unice de procesare a imaginilor, pentru o experienta cinematografica de tip Hollywood
Procesor HCX pentru Blu-ray Ultra HD
Player-ul Blu-ray Ultra HD cu tehnologie 4K PRO HDR de la Panasonic dispune de un procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD, dotat cu tehnologii originale de procesare a imaginilor pentru redarea de imagini la o calitate uimitoare. Culorile exacte si reproducerea HDR, care formeaza elementele esentiale ale Ultra HD, reprezinta baza imaginilor de inalta definitie. Aceasta va ofera o experienta de vizualizare complet noua, de care nu ati mai avut niciodata parte.
 
Bucurati-va de imagini 4k uimitoare
Playerele Blu-ray Ultra HD Panasonic accepta mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, care reprezinta formatul HDR standard pentru filme, precum si discuri Blu-ray UHD. Acestea accepta acum si redarea HDR a metadatelor dinamice HDR10+TM, standardul de generatie urmatoare. De asemenea, sunt compatibile cu Dolby VisionTM si Hybrid Log-Gamma. Efectul sinergic obtinut de tehnologiile de imagine de inalta calitate, originale de la Panasonic permite o redare chiar mai exacta a imaginilor.
 
Continut HDR cu un nivel de realism superior
Optimizator HDR
Tehnologiile de procesare a imaginii, originale de la Panasonic, asigura imagini HDR cu o definitie mai ridicata. Luminozitatea continutului se ajusteaza prin maparea tonurilor. Chiar si imaginile HDR din inregistrari HDR10 si TV obisnuite, care nu accepta noile formate speciale, precum HDR10+ si Dolby Vision, sunt redate optim.
 
Calitate la nivel de cinematograf
Imagini si sunete cu certificare THX
reproduce nuantele de culoare fine si imaginile bogate si detaliate conform intentiei cineastului, redand si sunet surround realist. Puteti viziona filme acasa la o calitate comparabila cu cea de care va bucurati la cinematograf.
 
Reducerea optima a vibratiilor pentru a obtine sunet de calitate premium
Carcasa cu rigiditate mai buna si centru de greutate coborat
O baza nou dezvoltata, cu o placa de otel groasa, tridimensionala, fixeaza unitatea de disc optic in centrul carcasei cu 2 straturi pentru a reduce vibratiile si zgomotul in timpul rotirii discului. Panourile frontal si laterale sunt confectionate din aluminiu gros. Acest lucru creste rigiditatea carcasei si reduce vibratiile.
 
Sunet clar cu nivel de zgomot minim
Sursa de alimentare principala, care asigura curentul pentru discul optic si pentru circuitele de procesare a semnalelor video, genereaza o varietate de zgomote cu diverse frecvente (de la joase la inalte). Acestea apar, de exemplu, atunci cand motorul este pus in functiune la redarea de pe disc, cand se acceseaza memoria sau au loc comunicatii intre circuitele periferice. Separarea la origine a alimentarii convertorului audio D/A si a circuitului analogic de iesire asigura reducerea efectelor de zgomot. In plus, comutarea „soft” reduce zgomotul propriu al sursei de alimentare.

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.