Blu-Ray Panasonic DP-UB450EG-K, UHD 4K HDR, HDR10+ /Dolby Vision, Hi-Res Audio, Wi-Fi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-Ray Panasonic DP-UB450EG-K, UHD 4K HDR, HDR10+ /Dolby Vision, Hi-Res Audio, Wi-Fi de la Panasonic

Blu-Ray Panasonic UHD, 4K HDR, HDR10+ /Dolby Vision, Hi-Res Audio, Wi-Fi


Bucurati-va de imagini 4K uimitoare
Suport HDR multiplu


Playerele Blu-ray Ultra HD Panasonic accepta mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10,care reprezinta formatul HDR standard pentru filme, precum si discuri Blu-ray UHD.

Acestea accepta acum si redarea HDR a metadatelor dinamice HDR10+™, standardul de generatie urmatoare. De asemenea, sunt compatibile cu Dolby VisionTM si Hybrid LogGamma. Efectul sinergic obtinut de tehnologiile de imagine de inalta calitate, originale de la Panasonic, permite redarea si mai exacta a imaginilor.



O experienta Ultra HD impresionanta
Redare la rezolutie Ultra HD


Este acceptat formatul Blu-ray Ultra HD, standardul Bluray Disc de generatie urmatoare. Tehnologia de inalta
calitate, unica de la Panasonic, reproduce texturi mai naturale la o rezolutie 4K uimitoare. Culorile vibrante si contrastul ridicat reproduc o ambianta mai realista pentru o experienta de vizualizare acasa asa cum nu ati mai avut vreodata.



Reproduceti amintiri minunate pe un ecran de dimensiuni mari
Capacitate de lucru in retea la rezolutie 4K (inregistrari video/redare JPEG la rezolutie 4K)


Bucurati-va de amintirile din vacantele minunate sau de imagini pretioase cu familia si prietenii, realizate cu o camera foto ori video, pe ecranul televizorului Ultra HD. Puteti reproduce inregistrari video 4K in format MP4 si puteti reda date JPEG la rezolutie 4K pentru a retrai aceste amintiri frumoase.



Bucurati-va de sunet la calitate de studio

Redare audio de inalta rezolutie Acest model este proiectat pentru redare audio de inalta rezolutie. Pe langa formatele conventionale
WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF, pot fi redate fisiere de muzica DSD (5,6 MHz/2,8 MHz/11,2 MHz) si ALAC. Nu
trebuie decat sa il conectati la sistemul audio de domiciliu pentru a va bucura de surse de muzica la o calitate sonora echivalenta cu cea de studio.

* Produsul cu aceasta sigla se conformeaza standardului de sunet la inalta rezolutie definit de catre Japan Audio Society. Aceasta sigla
este utilizata sub licenta din partea Japan Audio Society.



Conceput pentru a izola si a transmite semnal TV (inregistrari video la rezolutie 4K) si a amplifica sunetul

REDARE AV PURA CU HDMI DUBLU (iesire izolata dubla)


Configuratia cu HDMI dublu separa semnalele audio si video pentru a elimina zgomotele nedorite si a obtine o reproducere a
sunetului de inalta calitate.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.