Panasonic Blu-Ray Player 3D, 4K DMP-BDT270EG, Wi-Fi, Smart, Miracast, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-Ray Player 3D, 4K DMP-BDT270EG, Wi-Fi, Smart, Miracast, Negru de la Panasonic

Faceti upgrade discurilor Blu-ray si conectati-va
Aveti un televizor 4K? Atunci profitati la maximum de el, adauigand discurilor dvs. Blu-ray o rezolutie de patru ori mai mare gratie sistemului de upscaling la 4k inclus in unitatea BDT270. In plus, va bucurati de continut de pe internet, de pe smartphone si continut multimedia folosind Smart Network Player.
Bucurati-va de o calitate inegalabila a imaginilor - Upscaling la rezolutie 4K
Considerati ca filmele Blu-ray arata bine? Asteptati sa vedeti cat de bine arata dupa un upscaling la rezolutia 4K. Procesarea puternica adauga milioane de pixeli suplimentari la imaginile originale la rezolutie Full HD de pe discul Blu-ray, oferindu-va imagini atat de pline de textura, detalii si claritate, incat va veti simti ca intr-un cinematograf digital.
* Pentru a va bucura de upscaling la rezolutia 4K, aveti nevoie si de un televizor 4K/UHD.
Bucurati-va de o lume plina de continut digital - Aplicatii pe Internet
Putand accesa internetul, playerele Blu-ray de la Panasonic pot reda o gama larga de resurse online, cum ar fi servicii de redare in flux video si muzica, jocuri si alte aplicatii de divertisment si informatii.
* Aplicatiile si accesoriile depind de tara in care va aflati.
Partajati continut de pe smartphone sau de pe tableta pe televizor - Miracast
Aplicatia Miracast este prezenta pe unele playere Blu-ray de la Panasonic, seria 2015. Folosind-o, este acum simplu sa redati pe televizor fotografiile si inregistrarile video stocate pe smartphone-uri, pentru a le putea partaja cu familia si prietenii. Miracast stabileste o conexiune Wi-Fi directa intre dispozitivele dvs., deci nu trebuie sa aveti acces la un ruter Wi-Fi.
Profitati la maximum de fisierele multimedia - Redare pentru formate multiple
Playerele Blu-ray de la Panasonic din seria 2015 inteleg importanta continutului din inregistrari video, muzica si fotografii, oferind redare de inalta calitate pentru fisiere Xvid, MKV si MP4. De fapt, ele pot chiar sa redea in flux fisiere audio de inalta rezolutie prin retea dvs. wireless, furnizand calitate sonora care reproduce toate detaliile, dinamica si claritatea inregistrarilor originale din studio, cu mai mult succes decat un CD normal.
Retea de domiciliu inteligenta – DLNA
Pe langa fotografii digitale (JPEG), muzica (MP3, WMA) si inregistrari video (AVCHD, WMV), mai puteti reda wireless fisiere JPEG la rezolutie 4K, care contine de patru ori mai multi pixeli decat rezolutia Full-HD, prin simpla conectare la reteaua dvs. locala (LAN).

Specificatiile Produsului


Wireless LAN da (incorporat)
Aplicatii internet Da
Web Browser Da
Alimentare 220-240 V c.a., 50 Hz
DVD-Video Da
Dolby Digital da, Decodare (pe 2 canale) si transmitere Bitstream
Consum de energie 13W
USB Da
Dimensiuni ( Latime x Lungime x Inaltime) 312 x 43 x 180 mm
Conversie 2D-3D Da
Consum standby 0.5W
Redare de pe USB Xvid/ MKV/ MP4/ MPEG-2/ FLAC/ WAV/ WMA/ AAC/ MP3/ ALAC/ DSD/ JPEG/ MPO
Sistem video PAL/ NTSC
Standard USB USB 2.0 High Speed
HDMI-CEC Da
CD, CD-R/ -RW Da
3D Effect Controller Da
LAN (Ethernet) Terminal Da
HDMI Da
BD-ROM Da
Deep Colour Da
Redare HDD extern Da
Greutate ( kg) 1,0 kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.