Panasonic Blu-Ray Player DMPBDT460EG93D, 4K, Wi-Fi, Smart, Miracast, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-Ray Player DMPBDT460EG93D, 4K, Wi-Fi, Smart, Miracast, Argintiu de la Panasonic

Blu-Ray Player 3D, 4K Panasonic DMPBDT460EG9, Wi-Fi, Smart, Miracast, Argintiu

Continut nelimitat si conectare la retea inteligenta
Playerul BDT460 Blu-ray Disc™ va pune la dispozitie o multime de tehnologii pentru imagine si sunet de calitate superioara. Prin functia 4K Up-scaling, continutul Blu-ray Disc™ si fotografiile sunt redate la o calitate de 4 ori mai inalta decat cele Full HD. Iar continutul de pe internet, smartphone-uri etc. vine, de asemenea, la o calitate inalta.
4K Up-scaling (UHD) integrate - Experimentati o calitate superba a imaginii
Aceasta functie analizeaza si compenseaza instantaneu luminozitatea si semnalele color ale pixelilor din semnalul de iesire al suportului fizic Full HD Blu-ray Disc™. De asemenea, converteste semnalul de intrare la un semnal video 4K (8 M pixeli) pentru o rezolutie superioara si texturi mai expresive si mai bogate. Puteti sa va bucurati de filme acasa, la un nivel al calitatii imaginii care este, virtual, echivalent celui dintr-un cinematograf digital.
* Pentru redare cu 4K Up-scaling este necesar un televizor cu aceeasi rezolutie.
Redare JPEG - Reproducerea amintirilor frumoase pe un ecran de mari dimensiuni
Puteti vizualiza fotografii de vacanta excelente pe ecranul de mari dimensiuni, la calitate inalta, fara a trebui sa le convertiti la o rezolutie inferioara.
Miracast™ - Afisati si transferati continut de pe smartphone sau tableta pe un ecran de mari dimensiuni
Functia Miracast™ de pe acest player accepta oglindirea imaginii prin tehnologia Wi-Fi Direct, pentru a putea primi continut cu imagini in miscare de pe un dispozitiv Wi-Fi si a-l reda pe televizor. Chiar in lipsa unui punct de acces Wi-Fi in locuinta dvs., puteti afisa continutul filmului redat pe smartphone pe ecranul televizorului, prin intermediul unui player. Astfel, puteti transfera continutul de care va bucurati singur, pana acum, de pe dispozitivul personal, pentru a-l urmari impreuna cu alte persoane, pe ecranul de dimensiuni mari
Browser web - Vizualizarea internetului impreuna, pe un ecran de mari dimensiuni
Puteti vizualiza site-urile web preferate direct pe ecranul de mari dimensiuni. Este atat de bine sa urmariti stirile, sa faceti cumparaturi pe web, sa cautati informatii si sa le transferati catre familie si prieteni.
Internet Apps - O mare varietate de continut online
Puteti accesa continut si servicii diverse prin internet si prin retelele de acasa. In plus, acest player va ofera posibilitatea sa va bucurati de continut din domenii diverse, inclusiv sport, jocuri, muzica si multe altele.

* Necesita servicii de internet in banda larga.
* Serviciile de retea pentru continut sunt operate de catre furnizorii serviciilor respective; care pot fi intrerupte temporar sau permanent fara notificare prealabila.
 
Caracteristici principale

Tip:

Blu-Ray Player

DLNA:

Da

Medii de redare:

CD
DVD
Blu-ray Disc

Format redare:

JPEG
MPO
XviD
MKV

AVCHD

FLAC

WAV
WMA
AAC
MP3

 
Specificatii audio

Decodare sunet::

Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby TrueHD
DTS HD Master Audio Essentials
DTS HD High Resolution Audio

 
Conectivitate

Conectivitate:

USB
HDMI
Audio Out

Conexiune Web:

Wi-Fi
LAN

 
Caracteristici speciale

Functii:

Deep Color
x.v.Color
Wi-Fi Miracast
Web Browser
BD-LIVE

 
Altele

Dimensiuni (D x H x W mm):

415 x 43 x 182 mm

Greutate (Kg):

1.2

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.