Panasonic DMP-BDT168EG, Blu-ray player Smart Full HD 3D

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Panasonic DMP-BDT168EG, Blu-ray player Smart Full HD 3D de la Panasonic

Extindeti-va universul divertismentului

BDT168 este un player inteligent de retea Blu-ray 3D conectat care reproduce o gama larga de tipuri de continut, cum ar fi inregistrari video distribuite in retea de pe YouTube si NETFLIX, precum si fotografii de pe un hard disk extern.

 

Varietate mare de continut online

Aplicatii Internet Apps

Puteti accesa diverse servicii si tipuri de continut prin internet si prin retele rezidentiale. Cu playerele Blu-ray Panasonic seria 2016, va puteti bucura de diverse tipuri de continut, inclusiv filme, stiri, jocuri, muzica si multe altele.

 

Profitati la maximum de fisierele multimedia

Redare in format Super Multi

Playerele BD seria 2016 sunt compatibile cu o gama larga de formate, chiar si cu fisiere audio de inalta rezolutie dintr-o retea rezidentiala fara fir. Tonurile foarte detaliate, cum ar fi cele dintr-o sursa de sunet la calitate de studio, sunt reproduse fidel cu profunzime naturala si atmosfera realista.

 

Redati cu usurinta continutul stocat

Redare de pe hard diskuri externe prin USB

Playerele si sistemele Home Theater Panasonic sunt compatibile cu unitati hard disk externe in format NTFS (NT File System - Sistem de fisiere NT), astfel ca va puteti bucura de muzica (WMA, DSD, FLAC, MP3), de fotografii (JPEG, MPO) si de continut video inregistrat de camere video (MP4), toate arhivate pe un hard disk extern.

 

Design elegant si compact

Design compact

Carcasa minimalista si designul subtire si elegant fac acest player adecvat pentru orice tip de interior si de aranjament al incaperii. Prin reducerea latimii carcasei cu aproximativ 7 cm fata de modelul anterior, am obtinut o mai mare flexibilitate la instalare.

CARACTERISTICI PRINCIPALE


Tip Blu-Ray Player
3D Da
Smart Da
Medii de redare DVD, CD, USB, Blu-ray, Blu-ray 3D
Format redare XviD, MKV, MP4, FLAC MP3, AAC, ALAC, DSD


SPECIFICATII AUDIO


Decodare sunet Dolby Digital True HD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus , DTS HD


CONECTIVITATE


Conectivitate USB, HDMI


Conexiune Web LAN


ALTELE


Display Da
Dimensiuni (D x H x W mm): 245 x 38.5 x 175 mm
Greutate (Kg) 0.8
Culoare Gri
Putere consumata (W) 11
Accesorii incluse Cablu alimentare
Manual de utilizare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.