Philips DVD Player portabil PD7030/12, alb/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere DVD Player portabil PD7030/12, alb/negru de la Philips

Filme care calatoresc impreuna cu dvs.
Savurati filmele oricand, oriunde! Playerul DVD portabil PD7030 cu ecran LCD de 7”/18 cm va permite savurarea filmelor in format DVD/DivX®, a muzicii de pe MP3-CD/CD si a fotografiilor in format JPEG in timpul calatoriilor.

Redare MP3-CD, CD si CD-RW
MP3 este o tehnologie de compresie revolutionara prin care fisiere mari de muzica in format digital pot fi facute de pana la 10 ori mai mici, fara a le degrada radical calitatea audio. Un singur CD poate stoca pana la 10 ore de muzica.
   
Vizionare imagini JPEG de pe un disc cu fotografii
Redati fotografiile JPEG salvate pe discul dvs. Retraiti momentele preferate cu familia si prietenii oricand doriti!
   
Compatibil DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD si CD
DVD playerul portabil Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD si CD disponibile pe piata. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD si CD – toate pot fi redate pe DVD player. DVD+/-R este un termen prescurtat pentru o unitate DVD care poate accepta ambele formate DVD uzuale inregistrabile. De asemenea, DVD+/-RW accepta ambele tipuri de discuri uzuale reinscriptibile.
   
Certificat DivX pentru redare video DivX standard
Cu suport DivX®, va puteti bucura de clipuri video si de filme codate DivX de pe Internet, inclusiv de filme achizitionate de la Hollywood. Formatul media DivX reprezinta o tehnologie de comprimare video pe baza MPEG-4 care va permite sa salvati fisiere mari precum filme, trailere si clipuri video muzicale pe suporturi media precum CD-R/RW si discuri inregistrabile DVD, unitati de stocare USB si alte carduri de memorie pentru redare pe dispozitivul dvs. Philips DivX Certified®.
   
Afisaj LCD color TFT de 17,8 cm (7") in format panoramic 16:9
Ecranul LCD color da viata imaginilor, afisand fotografiile dvs. pretioase, filmele si muzica preferata cu aceleasi detalii bogate si culori vibrante din lumea reala, precum fotografiile tiparite la calitate ridicata. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universala pana la cea digitala de inalta definitie. Un raport de aspect original de 16:9 ofera o afisare a clipurilor video fara bare in partea superioara sau inferioara a imaginii si fara pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.
   
Difuzoare stereo incorporate
Difuzoarele stereo ofera sunet de calitate si va permit sa ascultati liber. Savurati muzica oricand, oriunde, cu difuzoarele stereo incorporate care ofera confortul si divertismentul redarii muzicii prin simpla deconectare a castilor.
   
Adaptor auto inclus
Acest player este livrat cu accesorii comode pentru masina, pentru a amplifica placerea de vizionare pe drum. Acest adaptor pentru masina va permite sa alimentati playerul de la bricheta. Configurarea unui player portabil nu a fost niciodata mai usoara.
   
Reluare completa in caz de pana de curent
Playerul DVD-Video retine pozitia in care ati intrerupt vizionarea ultima data atunci cand este oprit direct sau atunci cand se intrerupe alimentarea cu energie. Daca nu ati comutat sa redati un alt disc, playerul dvs. va relua redarea de unde ati oprit filmul ultima data numai prin reincarcarea discului. Facandu-va viata mult mai usoara!
   
Pana la 3 ore de redare cu bateria incorporata
Acest player Philips este livrat cu o baterie reincarcabila compacta integrata pentru functionare extinsa. Pana la 3 ore de redare continua de filme, fotografii si muzica pot fi obtinute cu o singura incarcare. Doar conectati cablul de alimentare pentru a reincarca playerul - este atat de simplu.
   
Conexiune USB pentru redarea clipurilor video, fotografiilor si muzicii
Conectati dispozitivul portabil USB la conectorul USB al DVD playerului portabil Philips si redati direct clipurile video, muzica sau fotografiile in format digital. Acum puteti impartasi momentele placute cu familia si prietenii.
 

 

Caracteristici principale

Tip: DVD Portabil
Medii de redare: DVD
DVD+RW
DVD-RW
DVD+R
DVD-R
CD
CD-RW
CD-R
Format redare: MPEG-4
DivX
MP3
Sistem TV NTSC, PAL

Specificatii audio

Decodare sunet: Dolby Digital

Conectivitate

Conectivitate: Video compozit
USB
Jack 3.5

Altele

Dimensiuni (D x H x W mm): 153 x 38 x 195
Greutate (Kg): 0.71
Culoare: Negru / Alb

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.