Philips Blu-ray player 4K, 3D BDP7750/12, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray player 4K, 3D BDP7750/12, Negru de la Philips

Blu-ray player 4K, 3D Philips BDP7750/12, Negru

  Convertiti continutul Full HD in rezolutie 4K Ultra HD
Urmariti filmele si fotografiile preferate asa cum nu ati mai facut-o niciodata. Transformati-va fotografiile si filmele HD standard in continut incredibil de precis si clar 4K x 2K, care este de patru ori mai detaliat, facand televizorul 4K sa straluceasca prin conversie la calitate superioara instantanee prin BDP7750.
     
  Etalati-va continutul dispozitivului certificat Miracast pe televizor
MiracastTM este un standard de videocaptura de ecran wireless de la o unitate la alta, formata prin intermediul conexiunilor Wi-Fi Direct. Interfata cu utilizatorul simplificata faciliteaza redarea ecranului dispozitivului portabil pe marele ecran prin dispozitivul certificat Miracast, fara limite, utilizand codecul pre-integrat pentru decodare.
     
  Dolby TrueHD si DTS-HD MA pentru sunet surround HD 7.1
DTS-HD Master Audio si Dolby TrueHD ofera 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel incat auziti ceea ce creatorii au intentionat. DTS-HD Master Audio si Dolby TrueHD va completeaza experienta de entertainment de inalta definitie.
     
   Smart TV Plus pentru a va bucura de servicii online si accesa multimedia pe TV
Sistemul home theater si player-ul Blu-ray Philips cu Smart TV Plus va ofera o gama de caracteristici imbunatatite, inclusiv Net TV, SimplyShare si MyRemote. Net TV va ofera o gama larga de informatii online si divertisment pe televizor pentru servicii precum video la cerere. Cu SimplyShare, puteti accesa fotografii, muzica si filme stocate pe PC in mod confortabil de pe canapeaua dvs. Puteti de asemenea utiliza smartphone-ul / tableta pentru a controla sistemul home theater prin intermediul aplicatiei Philips MyRemote.
     
  CinemaPerfect HD pentru redare mai clara si mai precisa
Procesorul de imagine Philips CinemaPerfect HD ofera un nou standard in redarea clara si precisa a materialelor video. Acest procesor inteligent reduce zgomotul si sporeste claritatea imaginilor pentru a va oferi imagini video de calitate mai buna decat inainte. Reducerea zgomotului video si super-scalarea functioneaza pentru a reduce zgomotul care este produs cand materialul video este comprimat in formatul MPEG. Fara procesarea color imbunatatita, procesorul produce imagini precise si profunde pe ecran.

 

Caracteristici principale

Tip:

Blu-Ray Player

3D:

Da

DLNA:

Da

Medii de redare:

AVCHD
Blu-ray Disc
CD
DVD

Format redare:

AAC
MP3
PCM
WAV
WMA
GIF
JPEG
JPEG HD
JPEG Progressive
PNG
DivX Plus HD
H.264
MPEG-1
MPEG-2
MPEG-4
XviD
AVI
MKV
ASF
MP4

 
Specificatii audio

Decodare sunet:

Dolby Digital 5.1
Dolby Digital Plus
Dolby True HD
DTS Digital Surround
DTS-HD High Resolution Audio
DTS-HD Master Audio

 
Conectivitate

Conectivitate:

USB
Audio digital coaxial
Audio digital optic
HDMI
Video compozit
Iesire audio analogica S/D

Conexiune Web:

LAN
Wi-Fi

 
Caracteristici speciale

Functii:

MyRemote App
Net TV
SimplyShare
BD-LIVE
One touch play
Remote Control-Passthrough

 
Altele

Dimensiuni (D x H x W mm):

230 x 40 x 435

Greutate (Kg):

1.58

Telecomanda:

Da

Culoare:

Negru

Putere consumata (W):

20

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.