Philips Blu-ray Disc BDP2190/12 cu redarea discurilor Blu-ray 3D, DivX Plus HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray Disc BDP2190/12 cu redarea discurilor Blu-ray 3D, DivX Plus HD de la Philips

Blu-ray Disc BDP2190/12 cu redarea discurilor Blu-ray 3D; DivX Plus Hd

Bucurati-va de experienta 3D acasa
Acest DVD player Blu-ray de la Philips creeaza efecte 3D uimitoare, iar conversia extinsa 1080p confera imaginilor adancime si actiune, care depasesc ecranul si va acapareaza in acelasi timp, chiar si pe DVD!
   
Redarea discurilor Blu-ray 3D pentru o experienta Full HD 3D acasa
Full HD 3D ofera iluzia de profunzime pentru o experienta de vizualizare cinematografica superioara, realista acasa. Imagini separate pentru ochiul drept si ochiul stang sunt inregistrate la calitate 1920 x 1080 Full HD si sunt redate alternativ pe ecran la mare viteza. Urmarind aceste imagini prin ochelari speciali care sunt temporizati pentru a deschide si a inchide lentila stanga si lentila dreapta in sincronizare cu imaginile alternative, este creata experienta de vizualizare Full HD 3D.
   
BD-Live (Profil 2.0) pentru a va bucura de continutul Blu-ray online bonus
BD-Live duce si mai departe universul inaltei definitii. Primiti continut actualizat conectand playerul Blu-ray Disc la Internet. Va stau la dispozitie lucruri noi si incitante, precum continut exclusiv descarcabil, evenimente in direct, chat in direct, jocuri si cumparaturi online. Beneficiati de avantajele inaltei definitii cu redarea Blu-ray si BD-Live
   
DivX Plus HD certificat pentru redare DivX inalta definitie
DivX Plus HD ofera cele mai recente realizari in tehnologia DivX pentru a va permite sa va bucurati de clipuri video HD si de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD accepta redarea de continut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC intr-un container de fisier MKV), acceptand de asemenea versiuni anterioare video DivX pana la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevarat.
   
Full HD 1080p pentru imagini clare
Discurile Blu-ray au capacitatea de a stoca date de inalta definitie, impreuna cu imagini la rezolutia de 1920 x 1080, care defineste imaginile de inalta definitie fara limite. Acest lucru poate insemna numai ca obtineti cea mai buna calitate a imaginii TV disponibila astazi - asadar pregatiti-va sa va desfatati ochii.
   
Dolby TrueHD pentru sunet de inalta fidelitate
Dolby TrueHD ofera cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel incat auziti ceea ce creatorii au intentionat. Dolby TrueHD va completeaza experienta de divertisment de inalta definitie.
   
Upscaling video DVD la 1080p prin HDMI pentru imagini HD
Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele in format DVD la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva (reprezentata prin "p" in "1080p') elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare. Pentru a incheia lista, HDMI realizeaza o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video necomprimate, precum si semnal audio digital pe mai multe canale, fara conversii la analogic - oferind o calitate perfecta a imaginii si sunetului, fara zgomote.
   
EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singura telecomanda
EasyLink va permite sa controlati mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizeaza protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja functionalitatea intre dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, puteti utiliza simultan toate echipamentele DVS. activate si conectate la HDMI CEC. Functiile ca standby si redare se pot efectua acum extrem de usor.
   
Comutarea subtitrarii pentru ecran lat fara subtitrari lipsa
Comutarea subtitrarii este o functie de imbunatatire care permite utilizatorilor sa regleze manual pozitionarea subtitrarii unui film pe ecranul televizorului sau computerului. Cu ajutorul telecomenzii, utilizatorii pot deplasa subtitrarea in sus si in jos pe ecran. Pe afisajele panoramice, precum cele de cinema 21:9 si in cazul proiectoarelor, subtitrarile sunt uneori decupate. Pentru a le vedea clar, utilizatorul trebuie sa schimbe raportul lungime/latime al afisajului, ceea ce face inutila vizionarea pe un ecran lat. Cu functia de comutare a subtitrarii, utilizatorul poate mentine raportul lungime/latime corect si se poate bucura de subtitrari pozitionate ideal pe ecran.
Caracteristici principale

Tip:

Blu-Ray Player

3D:

Da

Medii de redare:

CD

DVD+R
CD
DVD
Blu-ray Disc

Format redare:

AAC
MP3
PCM
WAV
WMA
GIF
JPEG
JPEG HD
JPEG Progressive
PNG
DivX

M2TS
MKV
MP4
MPEG
MPG

 
Specificatii audio

Decodare sunet::

Dolby Digital Plus 
Dolby True HD

DTS 2.0 + Digital out

 
Conectivitate

Conectivitate:

HDMI
USB
Audio digital coaxial

Conexiune Web:

LAN

 
Caracteristici speciale

Functii:

Night Mode
BD-LIVE

 
Altele

Dimensiuni (D x H x W mm):

270 x 41 x 199

Greutate (Kg):

1.3

Telecomanda:

Da

Culoare:

Negru

Putere consumata (W):

11

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.